2777
2789
عنوان

اسکرین شات من وجاری فضول و دو به هم زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 121 پست

ای بابا گفتین نمیاین

ما هم گفتیم باشه

حالا ما فضول شدیم

عجبا👀👀👀👀

مثلا من جاریتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

بعد نگو اینا که داشتن میرفتن اون جاری فضولم اومده دست زده به پیشونی بچم گفته نه بچه ها این دروغ میگه  که بچه تب داره بیاین نگاه کنید اینا دوست ندارن با شما بیان 

حالا خودشم از صبح با خانواده مامانش و شوهرش رفته بودن تفریح قرار نبود بره با اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام اسمت رو کج بگیرم.ولی....اِسّسّّسّسوُوُوُ(اسی)

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
بعد نگو اینا که داشتن میرفتن اون جاری فضولم اومده دست زده به پیشونی بچم گفته نه بچه ها این دروغ میگه ...

شوهرت باید میگفت نخیر تب داره کمه 

اما ایین فضول گیر بود میخواستیم فضولمونو ببینیم ک دیدیم بکش کنار باد بباد غوزمیت

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بعد نگو اینا که داشتن میرفتن اون جاری فضولم اومده دست زده به پیشونی بچم گفته نه بچه ها این دروغ میگه ...

خب

از رویاهای کوچیک به هدف های بزرگ میرسی؛)❤🌱تو تایپیک های  پوست و مو تگم کن 😉❤🌱
لابد جاریت رفته گفته اینا دروغ گفتن بچشون خوبه تب نداره

واو😮نوستراداموس نینی‌سایت

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
خدایی ذهن خلاقی داری، بخاطر عکس پروفایل و اسمت میگم

😆😆قرار نبود اینجوری شه‌.اتفاقیه

🥹🥹🥹عهههه سلام عزیزم چیشددددد چخبرررررر

سلامتییییی خبری نیس🤣شوهرم  روزی یع شرط تهدید میزاره منم هیچ کودوم عملی نمیکنم میره سراغ شرط بعدی 

الان گفته برین با شریکم حرف بزنین مشکل حل شه من کارم از دست ندم منم گفتم من شرط تلفنی بهش فک نمیکنم بیا حضوری وگرنع بای .اونم گف بسلامت

تا ببینی فردا شرطش چی باشع

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
شوهرم میگه گفتم نه به خدا این چند روزه تب داره داره دندون در میاره خلاصه که میخواسته ما رو جلو اونا ...

خداییش شوهرت چه حوصله ای داشته بهت گفته 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .