2777
2789

سیستمم از صبح قطع  شده . بعد مراجعا میان میگم اخر وقت بیاین  غرغر میکنن . چون مشکل فنی پیش اومده  داره تعمیر میشه شبکه ها . گفتن ۱۲ ظهر وصل میشه ‌ . بعد یکیشون کفتم برو اخر وقت بیا نرفته . نشسته رو ب روم زل زده ب من . نمیتونم حتی یه چای بخورم . بیرون از اتاقمم گفت نمیره . گفتم برو بیرون بشین گفت تو ب من چیکار داری دوس دارم بشینم اتاقت ! بعد زل زده هی سوالای مسخره میپرسه اعصابمم نمیکشه تا ۱۲ میخواد یه کله سوالای مضخرف کنه . جوابشم نمیدم صداشو بالا میبره یا با پررویی میگه این چرا جواب نمیده این چ جور کارمندیه حرف بزن . سوالای اداری نمیپرسه ها . یه چیرای چرت میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میگه مشکل ازکجاست ؟ رییس میدونه ؟ زنگ زدی بیان ؟ کی درست میشه؟ کی خراب شد؟ چقدر طول میکشه درست شه؟ چرا قطعه ؟ میشه همکار دیگه انجام بده؟ میشه از بیرون انجام داد ؟ میشه میشه میشه وایییییی

به حراست بگو ،وقتی سیستم قطع معجزه که نمیتونی بکنی 😐 یک عده فکر میکنن کارمند مسئول تمام بدبختیهاشون ! حقوق کارمند مستقیم از جیب اونها برداشته میشه و باید پول رفته رو حلال کنند 🤦 

البته کارمندهای بداخلاق که بدون قطعی سیستم جواب مراجع نمی‌دن و یا به نمازن یا صبحانه هم داریم 😁 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

باعرض پوزش.. کارمندای ادارات دولتی کار نمیکنن تا میخان کارکنن سیستم قطع میشه. تو کل عمرم یه بانک بود راضی بودم ازش بیشترکارامو اونجا انجام میدادم اونم خداروشکر به جمع بقیه پیوست دوازده تا باجه فقط سه تا کار میکردن برای یه تعویض کارت یک ساعت ونیم نشستم