2777
2789
عنوان

چجوری عاشق شدین

136 بازدید | 13 پست

من نمیدونم عشق چطوریه تقریبا یجورایی یا فراموش کردم شایدم عاشق شدم یادم نیست الان واقعا فکر میکنم عاشق نمیشم ...بهم میگن عشق خبر نمیکنه ...میشه از تجربیاتتون بگید چه خوب چه بد ...میشنوم حرفاتونو ولی توهین و بی احترامی نکنید نه به من به به دوستاتون

بعد تاهل عاشق شدم 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اولین بار چون بی تجربه بودم فقط وفقط برحسب احساسات تصمیم گرفتم ورفتم جلو کاملا با چشمای کور و ضربه دیدم ولی خب دومین بار که رابطه الانم هست یه مدت با طرف آشنا شدم و قصد رابطه نداشتم اصلا دوست عادی بودیم و یهویی پیش اومد یعنی یجورایی هرچی بیشتر شناختمش علاقم بیشتر شد که طرف بعد یکسال پیشنهاد داد وخلاصه هم عقلم دخیله هم احساسم و کاملا راضیم

صبح میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش:)       TYPE:INTP

یکی اومد گفت فلانی چه خوبه منم یه دل نه صد دل عاشقش شدم😂😂 هیچکس باور نمیکنه نه دیده بودمش نه می‌شناختم هیچی جز یه اسم بعدها شناختمش و حتی ذره ای پشیمون نشدم 

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨

خوب که فک میکنم کلاس اول بودمم خخ اومد مدرسه با ی عالمه کتاب  تو دستش ی پیراهن سفید مشکی و شلوار مشکی موهای فر از کنارم عبور کرد و من همیجوری بهش نگاه میکردم یا شایدم وقتی که سرباز بود و پایگاهشون کنار مدرسمون بود و من راهنمایی بودم از قصد توپ و مینداختم اونور که برم ببینمش وقتی هم که دیدمش زبونم کلا قفل شد یا وقتی روزای که میدیدمش تاریخ میزدم نمی دونم کی و چه رمانی اتفاق افتاد فقط میدونم که دیگه باید وانمود کنم به ندیدن کسی که ی روزی....💔

چقدر تلخ

اینقدر خاطره تلخ دارم که نگو کاش ی روزی یجای با خودش حرف میزدم

در همین حسرت که یک شب راکنارت، مانده ام

در همان پس کوچه ها در انتظارت مانده ام

کوچه اما انتهایش بی کسی بن بست اوست

کوچه ای از بی کسی را بیقرارت مانده ام

مثل دردی مبهم از بیدار بودن خسته ام

در بلنداهای یلدا خسته، زارت مانده ام

در همان یلدا مرا تا صبح،دل زد ف•ال عشق

ف•ال آمد خسته ای از این که یارت مانده ام

فـــــ•ـــال تا آمد مرا گفتی که دیگر،مرده دل

وز همان جا تا به امشب، داغدارت مانده ام