2777
2789

سلام خوبین…منو همسرم تو سامانه یکپارچه خودرو ثبت نام کردیم من ایرانخودرو همسرم سایپا که وقتی قرعه کشی کردن

ایران خودرو تحویلش افتاد پاییز ۱۴۰۳ سایپا هم بهار ۱۴۰۳…ما میخاستیم خودوری سایپا رو که جلوتر از ایرانخودور هس بفروشیم و پولشو بریزیم واسه ایرانخودرو

ولی الان متوجه شدم ماشین ایرانخودرو اوردن عقب تر و افتاده تابستان ۱۴۰۳…سوالم اینه‌ که تکمیل وجه این خودروها معمولا چقدر از قبله تحویله؟؟؟ و وقتی میگن تابستون و بهار همون ماه اولش تحویل میدن یا ممکنه طول بکشه…خدا لعنتشون کنه قشنگ گیج موندیم😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه تا یکسال سند دست شرکت میمونه تو نمیتونی چیزی بفروشی بعد اینکه ایران‌خودرو تقریبا سه ماه مونده نصف مبلغ و یکماه مونده به موعد تحویل مابقی رو میگیره ولی سایپا سه ماه مونده تمام پول رومیگیره

اول اینکه تا یکسال سند دست شرکت میمونه تو نمیتونی چیزی بفروشی بعد اینکه ایران‌خودرو تقریبا سه ماه مو ...

چرا عزیزم خیلیا حواله هاشونو فروختن

پولشو میگیرن تو دفتر اسناد ثبت میکنن بعد از فک رهن سند میرن بنام میزنن. ولی الان دیگه بدرد نمیخوره چون مالیات بر عایدی شامل حالشون میشه

چرا عزیزم خیلیا حواله هاشونو فروختن پولشو میگیرن تو دفتر اسناد ثبت میکنن بعد از فک رهن سند میرن بنا ...

خدا لعنتشون کنه…بخدا خون مردمو کردن تو شیشه مگه همچین چیزی اخه ممکنه