2777
2789

معرفی کنید؟🥺❤️

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

سریال هندی زبان عشق 

سریال الهه عشق

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق یک سال

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

کره ای میگم

همزاد

دختر قرن۲۰

روز عروسی تو

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
دختر قرن 20 رو دیدی؟

نه ندیدم ،عاشقانه اس؟

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

اره ولی سد انده اگر دوست نداری این ژانرو نبین

عه🥺

من احساساتیم، نبینم بهتره 

یبار یه فیلم عاشقانه بود با خودم گفتم چطور عاشقانه اس انرژی مثبت میگیرم ازش ،بدون اینکه بدونم سد انده 

هیچی دیگ پسره آخر فیلم خودکشی کرد ،منو می‌دیدی عربده میکشیدم از گریه😐😂😂😂