2777
2789

بعد بهم میزنن میرن دخترخاله رو میگیرن

مگه کور بودن دخترخاله رو اول نمیدیدن که رفتن اول اسم رو یکی گذاشتن بعد برگشتن 

تو سایت چند مورد دیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دخترخالهه تازه یادش میفته عه پسرخالم بوداااا

بعد شروع میکنه ب دلبری و ب خودش رسیدن

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

فکر کنم به همون دلیل که مثلا وقتی کفش میخری ،ناخوداگاه باز چشمت دنبال کفش هست😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶

https://tnu.ir/s/4krqb

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶

https://tnu.ir/s/4krqb

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐