2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها تا عقد میکنن میفهمن عه دخترخالم بودا....

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم‌ پسرخالمه قبلا نامزد داشته بعد بهم خورده اومد من و گرفت😂

آره ندید ما رفت و آمد نداشتیم اصلا حواسمون به هم نبود بالاخره یه جایی رابطه زیاد میشه مخ ها زده میشه😂 

کسانی که اینجا نظر دادن هیچکدام دختر خاله نیستن . 

چرا من اتفاقا دخترخالشم خودم خب از اول منو دیده بود دیگه میخواست

اما بعصیا اول میرن یکی دیگه رو بدبخت میکنن بعد یاد دخترخاله میوفتن

اصن ازدواج بین دخترخاله پسرخاله و دخترعمو و پسرعمو دختردایی و پسرعمه و پسردایی و دخترعمه رو قبول ندارم

مثه خواهر برادرن تا عاشق و معشوق

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی

چون بیشعورن 

یا مثلا وقتی که دختر نامزد میکنه فرداش طرف پا میشه میره خونه دختره میگه من فلانی رو واسه پسرم میخاستم😐 پس قبلا این دختره رو نمیدیدی😤

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
اصن ازدواج بین دخترخاله پسرخاله و دخترعمو و پسرعمو دختردایی و پسرعمه و پسردایی و دخترعمه رو قبول ندا ...

دیگه الان مثل قدیما رفت و آمد نیست که مثل خواهر برادر باشن من پسرخالمو سالی به ۱۲ ماه نمیدیدم خودم

چون بیشعورن  یا مثلا وقتی که دختر نامزد میکنه فرداش طرف پا میشه میره خونه دختره میگه من فلانی ...

وای دقیقا من خواهرم میخواست ازدواج کنه عمومینا اومدن برا پسرش فردای همون روز اما خب مامانم دامادمونو پسندیده بود جواب رد دادیم

دیگه الان مثل قدیما رفت و آمد نیست که مثل خواهر برادر باشن من پسرخالمو سالی به ۱۲ ماه نمیدیدم خودم

به نظرم قدیما میشه گفت عاشق و معشوق تا نسبت به الان که ازدواجای فامیلی کمتره

والا ما که هممون مثه خواهر برادریم راستش حرفش هم واسم چندشه

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
وای دقیقا من خواهرم میخواست ازدواج کنه عمومینا اومدن برا پسرش فردای همون روز اما خب مامانم دامادمونو ...

خب یعنی چی پامیشن میان این حرفو میزنن دیگه اون موقع دختر و خانوادش تصمیم‌شون رو گرفتن 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
خب یعنی چی پامیشن میان این حرفو میزنن دیگه اون موقع دختر و خانوادش تصمیم‌شون رو گرفتن 

آره بعد جالب بود اون موقع که خواستگار هارو رد میکردیم چیزی نمیگفتن اما اینا که فهمیده بودن میخوایم قبول کنیم پاشدن اومدن😐

آره بعد جالب بود اون موقع که خواستگار هارو رد میکردیم چیزی نمیگفتن اما اینا که فهمیده بودن میخوایم ق ...

حتما توطئه‌ای پشت این کارشون بوده😐😂