رانندگی1a مدیر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1003 عنوان چرا بعضی ها تا عقد میکنن میفهمن عه دخترخالم بودا.... | مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 34 پست بعد بهم میزنن میرن دخترخاله رو میگیرنمگه کور بودن دخترخاله رو اول نمیدیدن که رفتن اول اسم رو یکی گذاشتن بعد برگشتن تو سایت چند مورد دیدم 1402/03/26 | 17:17 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariyaaa80 عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 279 شاید دخترخالهه تازه یادش میفته عه پسرخالم بوداااا بعد شروع میکنه ب دلبری و ب خودش رسیدن دقیقا😂
هراکلیتوس عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 727 فکر نکنم تو این دوره زمونع دیگه پسرخاله هاعاشق دخترخاله ها بشناااا بیشتر ب چشم خواهر برادرنااا
tara1049 عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 9932 من شوهرم پسرخالمه قبلا نامزد داشته بعد بهم خورده اومد من و گرفت😂آره ندید ما رفت و آمد نداشتیم اصلا حواسمون به هم نبود بالاخره یه جایی رابطه زیاد میشه مخ ها زده میشه😂
رانندگی1a مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1003 کسانی که اینجا نظر دادن هیچکدام دختر خاله نیستن . چرا من اتفاقا دخترخالشم خودم خب از اول منو دیده بود دیگه میخواستاما بعصیا اول میرن یکی دیگه رو بدبخت میکنن بعد یاد دخترخاله میوفتن
انholy عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 4519 اصن ازدواج بین دخترخاله پسرخاله و دخترعمو و پسرعمو دختردایی و پسرعمه و پسردایی و دخترعمه رو قبول ندارممثه خواهر برادرن تا عاشق و معشوق ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
mehrsa6677 عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4207 چون بیشعورن یا مثلا وقتی که دختر نامزد میکنه فرداش طرف پا میشه میره خونه دختره میگه من فلانی رو واسه پسرم میخاستم😐 پس قبلا این دختره رو نمیدیدی😤 تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
رانندگی1a مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1003 فکر نکنم تو این دوره زمونع دیگه پسرخاله هاعاشق دخترخاله ها بشناااا بیشتر ب چشم خواهر برادرنااا چرا هستن
رانندگی1a مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1003 اصن ازدواج بین دخترخاله پسرخاله و دخترعمو و پسرعمو دختردایی و پسرعمه و پسردایی و دخترعمه رو قبول ندا ... دیگه الان مثل قدیما رفت و آمد نیست که مثل خواهر برادر باشن من پسرخالمو سالی به ۱۲ ماه نمیدیدم خودم
هراکلیتوس عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 727 چرا هستن اخه چون ما تو فامیل کسی عاشق هم نمیشه بیشتر شبیه بردار اینا رفتا میشه
رانندگی1a مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1003 چون بیشعورن یا مثلا وقتی که دختر نامزد میکنه فرداش طرف پا میشه میره خونه دختره میگه من فلانی ... وای دقیقا من خواهرم میخواست ازدواج کنه عمومینا اومدن برا پسرش فردای همون روز اما خب مامانم دامادمونو پسندیده بود جواب رد دادیم
انholy عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 4519 دیگه الان مثل قدیما رفت و آمد نیست که مثل خواهر برادر باشن من پسرخالمو سالی به ۱۲ ماه نمیدیدم خودم به نظرم قدیما میشه گفت عاشق و معشوق تا نسبت به الان که ازدواجای فامیلی کمترهوالا ما که هممون مثه خواهر برادریم راستش حرفش هم واسم چندشه ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
mehrsa6677 عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4207 وای دقیقا من خواهرم میخواست ازدواج کنه عمومینا اومدن برا پسرش فردای همون روز اما خب مامانم دامادمونو ... خب یعنی چی پامیشن میان این حرفو میزنن دیگه اون موقع دختر و خانوادش تصمیمشون رو گرفتن تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
رانندگی1a مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1003 خب یعنی چی پامیشن میان این حرفو میزنن دیگه اون موقع دختر و خانوادش تصمیمشون رو گرفتن آره بعد جالب بود اون موقع که خواستگار هارو رد میکردیم چیزی نمیگفتن اما اینا که فهمیده بودن میخوایم قبول کنیم پاشدن اومدن😐
mehrsa6677 عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4207 آره بعد جالب بود اون موقع که خواستگار هارو رد میکردیم چیزی نمیگفتن اما اینا که فهمیده بودن میخوایم ق ... حتما توطئهای پشت این کارشون بوده😐😂 تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻