2777
2789
عنوان

از محصولات نوتروژينا راضي هستين؟

265 بازدید | 39 پست

ابرسان و دور چشممش چطورن؟

جز اين برند چي پيشنهاد ميدين؟

و ي سايت خوب ك اصل بفرسته پيشنهاد بدين لطفا 

ديجي كالا بعضيا ناراضي بودن كسي از ديجي خريده اينارو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شويندشو دارم خوبه

ميسلارش اصلا خوب نبود بوي الكل ميداد

دور چشمشم خوبه بيشتر خاصيت مرطوب كنندگي داره

خييييييلي تعريفي نيست در كل

اگه ميتوني هزينه كني محصولات اوردينريو بگير

من شویندشو گرفتم  چرت بود واقعا الکی همش گفتن اصل بود مسخره بود واقعا  حیفه اون پولی ک دا ...

ابرسان و دور چشمش همه تعريف ميكنن ولي نميدونم از كجا بخرم اصل باشه

من شستشوی صورتشو استفاده میکنم یه چندوقتی

پاک کنندگی قابل قبولی داره بد نیست برای پاک کردن صورت خوبه 

ولی به نظرم بعدش باید حتما ابرسان بزنی چون من کلا پوستم خشکه و یه حس خشکی و کشیدگی پوست بعد استفاده دارم 

بو خوبیم داره دوسش دارم 

من ابرسان شوینده و تونر زردچوبه رو گرفتم با دو مدل از اسکراباش هیچکدوم رو کامل و عین ادم استفاده نکردم فقط گذاشتم قفسه هام خوشگل بشن ولی ابرسان واتر ژلش رو استفاده میکنم دوست دارم و اسکراباشم خوب بودن البته یکیشون بهتر بود حالا باید نگاه کنم اسمشو

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 
من ابرسان شوینده و تونر زردچوبه رو گرفتم هیچکدوم رو کامل و عین ادم استفاده نکردم فقط گذاشتم قفسه هام ...

واتر ژل برا پوست چربه منم از اين ميخوام بخرم، از كجا خريدي تو؟ ديجي كالا يا سايت؟