2777
2789
عنوان

یک خاطره ی تلخ😢😭

587 بازدید | 41 پست

منو خالم یکسال باهم فاصله ی سنی داریم من ۱۳سالم که بود تازه تو سن بلوغ بودم مادر بزرگم اینا اومده بودن خونمون خالم عادت ماهانه بود(عادتاش خیلی دردناک بودن)اونجا درد داشت مادر بزرگم ب من گفت اتو داغ کن بزار رو شکمش منم خالمو خیلی دوس داشتم با دلو جون براش انجا میدادم بعد در همین حین مادر بزرگم اومد دست زد به اوتو گفت وای داغه که من گفتم نه داغ نیست اگه داغ بود خاله خودش میگفت مادر بزرگم گفت نه داغه منم گفتم نه والا داغ نیست به خالم گفتم فلانی داغه؟اون هیچی نگف یهو مادر بزرگم اوتوی داغو گذاشت رو دستم من جیغ زدم(اخه پوستم حساسه خیلی سوختم گفتم ردش میمونه ولی نموند خداروشکر)با خنده پیروز مندانه گفت دیدی داغه؟ازون موقع ۱۳ سال میگذره و من همچنان هر وقت یادم میوفته دلم میگیره من خیلی راحت همرو میبخشم ولی مادر بزرگمو نمیتونم ببخشم😢کلا سر منو خالم خیلی رفتارای تبعیض امیز داشته یبارم خالم حامله بود براش شکلات نارگیلی ک ویارش بود خریدم گفتم بیا نصف کنیم منم دوس دارم داشتم اذیتش میکردم فقط خالم به شوخی گفت گدا اون چیه میخوای نصف کنی یهو مادر بزرگم گف نمیخواد خودم برات میخرم خیلی دلم شکست😭اولبن باری ک اصلاح صورت انجام داد من بهش گفتم اصلا تغییر نکردی یهو مامان بزرگم گفت میدونی چرا تغییر نکرده چون ذاتا خوشگله ولی تو اگه اصلاح کنی خیلی تغییر میکنی😑😶هنوزم همونطوریه😢خجالت میکشم بگم ها ولی من از مامان بزرگم متنفرم😖خیلی تلاش کردم این حس تنفرو از بین ببرم ولی هی کارای جدید میکنه خودش تمدیدش میکنه😂شماهم مامان بزرگتون همینجوریه یا فقط مامانبزرگ من اینطوریه😑😂جالبه همونطوریم نمیتونم ببین کسی بدشو میگه ازش دفاع میکنم🙄

مادربزگت واقعا بچچچچچ ۶ست یه بد بچ عوضی

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از یکی بچه تر

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

با همون حسی که داری حال کن نمیتونیم خودمونو وادار به دوست داشتن کسی کنیم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

مامان منم با بچه منو‌خواهرم دقیقا اینجوری ۵ سالشونه 

حالا در حد اتو نه  ولی خیلی فرق میزاره منم چیزی میگم میگن تو چقدر حساس بد اخلاقی 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

والا مادربزرگ من بچه های دخترش عزیزش بودن ماها را فقط تحمل می کرد چون بچه های پسرش بودیم سال ۸۹ که فوت کرد من دو سه بار رفتم به زور براش فاتحه می دم یاد حرکاتش که می افتم زورم میاد

شما هم‌ رفتارهای جالبی نداری

من با خالم شوخی دارم شوخیای بچگانه باهم میکنیم چون از بچگی باهم بودیم ولی مادر بزرگم همیشه دخالت میکنه به محض اینکه دخالت میکنه دعوامون میشه ینی بینمون تفرقه میندازه😢اوناییم ک تعریف کردم مال الان نیست مال خیلی وقت پیشه خب سنی نداشتم ولی تو ذهنم مونده بخاطر همین رفتاراش خیلی از هم دور شدیم فقط سلام علیک داریگ باخالم چن وقت پیش خالم گفت چرا انقد رفتارت عوض شده با من منم گفتم بزرگ شدم😕در صورتی که حسم به خالم عوض نشده فقط ناچارا ازش فاصله گرفتم اخه اخرین بار کاری کرد ک واقعا داشتیم از روی هم میوفتادیم بابام گف فاصله بگیر ازشون منم فاصله گرفتم ناچارا😞