2777
2789
عنوان

یک خاطره ی تلخ😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 41 پست
یکی از یکی بچه تر

آره من قبول دارم رفتارم بچگانه بوده ولی من واقعا سنی نداشتم و خام بودم ضمن اینکه خالمم همسن من بود خیلی طبیعیه ک باهم شوخی کنیم ولی اون نمیتونست تحنل کنه و همیشه وسط شوخیای ما بود و تا دعوامونو نمینداخت اروم نمیگرفت بارها دیدم دعوای زن داییا و داییامم انداخته بود حتی اون زن داییم که خیلی آدم عاقل و با کلاسیه از دستش خون گریه میکرد یبار جلوی من😢به دایی بزرگم گفت اون یکی پسرم از تو بیشتر برام خدمات انجام داده و بدردم خورده خداشاهده با چسمای خودم دیدم داییم خورد شد😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من قبول دارم رفتارم بچگانه بوده ولی من واقعا سنی نداشتم و خام بودم ضمن اینکه خالمم همسن من بود خ ...

فتته بودن 🙄

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

وقتی مادربزرگت با مادرت حامله شده دیگه چه انتظاری از مادر بزرگت داری 

انتطار دارم بی طرف باشه وقتی لزومی نداره دخالت کنه ولی همیشه بیجا دخالت کرد و تفرقه انداخت این اخلاقشه بین همه بچه هاش جدایی انداخته الان خونشون همچین بی روحه هیچکس باهاش رفتو آمد نداره😑جاریام ازش متنفرن دایی بزرگم کلا باهاش کات کرد کلا بچه هاشو از روی هم انداخته نمیدونم چرا ابنکارارو میکنه ولی همیشه موفق بوده تو جدا کردن بقیه الان منو خالمم باهم ارتباط نداریم مث سابق قبلا هرروز از هم خبر میگرفتیم الان ۶ماهه نمیدونم اصلا کجا هستو چیکار میکنه همش تقصیر اونه😞

اونی که اذیتت میکنه بیخیالش شو ارزش فکر کردن هم نداره چه برسه غصه خوردن چه شوهر باشه چه مادربزرگ چه ...

معمولا همینطوریم ولی هر وقت یکی از مامان بزرگش حرف میزنه یهو همه کارای مامانبزرگم میاد پیش چشمم حالم گرفته میشه

جالبه همیشه میگه نوه مغز بادمه ولی من تو اعمالش همچین چیزی ندیدم😅💔

من جای شما باشم دوری ودوستی رو انتخاب می کنم چون با خالت هم همسن هستی تابیشتر آسیب ندیدی از مادربزرگ فاصله بگیر چون بیشتر دلت رو می سوزونه حالا یا آگاهانه یا ناآگاهانه

من جای شما باشم دوری ودوستی رو انتخاب می کنم چون با خالت هم همسن هستی تابیشتر آسیب ندیدی از مادربزرگ ...

همینکارو کردم دیگه چاره ای جز این برام نذاشته الان سالی یبار ازشون خبر میگیرم اونم عیدا فقط

ن مامان من اولویتش نوه‌هاشه.بدبختم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

دوستش نداشته باش 

نبخش 

ولی رها کن 

بی خیال بابا همه آدم ها که از نظر روانی سالم نیستن که 

ایشون هم تو همون دسته هست 

اصلا قرار نیست همه رو ببخشی‌ و دوست داشته باشی 

معاشرت با آدم سمی رو هم محدود و حتی کات کن 

خود آزاری که نداری 

من با خالم اختلاف سنی یکسال دارم و تمام مشکلاتی که گفتی مشابهشو دارم .من خیلی چهره بی نقصی دارم ولی خالم اصلا ظریف نیست یک عمر هست مامان بزرگم داره خودش جر میده ثابت کنه خالم خشکل تر از منه .و تمام رفتاراش باعث شد منو خالم دیگه حالا که من ۲۶ و اون ۲۷ سالشه خیلی جاها سلام ساده و بی محلی مطلق به همدیگه 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
من با خالم اختلاف سنی یکسال دارم و تمام مشکلاتی که گفتی مشابهشو دارم .من خیلی چهره بی نقصی دارم ولی ...

چرا واقعا😞آره از نظر زیباییم خیلی قیاس میکنه منو خالمو ولی خب من خالم واقعا خوشگلتر بود. موقع کنکور چون خالم یک سال پشت کنکور موند رشتش انسانی بود من تجربی بودم(متقاضی تجربی اون موقع خیلی بیشتر بود تقریبا سه برابر انسانی الانو نمیدونم)خلاصه باهم کنکور دادیم نتیجش ک اومد رتبه من از خالم پایینتر بود یهو مادر بزرگم با ذوق گفت نگا تو چقد رتبت از خالت پایینتره افرین دخترم😑بعدا معلوم شد میانگین براساس متقاضی رتبه ی من خیلی بهتر بوده من همون سال انتخاب رشته کردم و رفتم دانشگاه ولی خالم هیچ جا قبول نشد دانشگاه مادربزرگم یکبار بهم تبریک نگفت حتی وقتی فارغ التحصیل شدم😤