منو خالم یکسال باهم فاصله ی سنی داریم من ۱۳سالم که بود تازه تو سن بلوغ بودم مادر بزرگم اینا اومده بودن خونمون خالم عادت ماهانه بود(عادتاش خیلی دردناک بودن)اونجا درد داشت مادر بزرگم ب من گفت اتو داغ کن بزار رو شکمش منم خالمو خیلی دوس داشتم با دلو جون براش انجا میدادم بعد در همین حین مادر بزرگم اومد دست زد به اوتو گفت وای داغه که من گفتم نه داغ نیست اگه داغ بود خاله خودش میگفت مادر بزرگم گفت نه داغه منم گفتم نه والا داغ نیست به خالم گفتم فلانی داغه؟اون هیچی نگف یهو مادر بزرگم اوتوی داغو گذاشت رو دستم من جیغ زدم(اخه پوستم حساسه خیلی سوختم گفتم ردش میمونه ولی نموند خداروشکر)با خنده پیروز مندانه گفت دیدی داغه؟ازون موقع ۱۳ سال میگذره و من همچنان هر وقت یادم میوفته دلم میگیره من خیلی راحت همرو میبخشم ولی مادر بزرگمو نمیتونم ببخشم😢کلا سر منو خالم خیلی رفتارای تبعیض امیز داشته یبارم خالم حامله بود براش شکلات نارگیلی ک ویارش بود خریدم گفتم بیا نصف کنیم منم دوس دارم داشتم اذیتش میکردم فقط خالم به شوخی گفت گدا اون چیه میخوای نصف کنی یهو مادر بزرگم گف نمیخواد خودم برات میخرم خیلی دلم شکست😭اولبن باری ک اصلاح صورت انجام داد من بهش گفتم اصلا تغییر نکردی یهو مامان بزرگم گفت میدونی چرا تغییر نکرده چون ذاتا خوشگله ولی تو اگه اصلاح کنی خیلی تغییر میکنی😑😶هنوزم همونطوریه😢خجالت میکشم بگم ها ولی من از مامان بزرگم متنفرم😖خیلی تلاش کردم این حس تنفرو از بین ببرم ولی هی کارای جدید میکنه خودش تمدیدش میکنه😂شماهم مامان بزرگتون همینجوریه یا فقط مامانبزرگ من اینطوریه😑😂جالبه همونطوریم نمیتونم ببین کسی بدشو میگه ازش دفاع میکنم🙄
آره من قبول دارم رفتارم بچگانه بوده ولی من واقعا سنی نداشتم و خام بودم ضمن اینکه خالمم همسن من بود خیلی طبیعیه ک باهم شوخی کنیم ولی اون نمیتونست تحنل کنه و همیشه وسط شوخیای ما بود و تا دعوامونو نمینداخت اروم نمیگرفت بارها دیدم دعوای زن داییا و داییامم انداخته بود حتی اون زن داییم که خیلی آدم عاقل و با کلاسیه از دستش خون گریه میکرد یبار جلوی من😢به دایی بزرگم گفت اون یکی پسرم از تو بیشتر برام خدمات انجام داده و بدردم خورده خداشاهده با چسمای خودم دیدم داییم خورد شد😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره من قبول دارم رفتارم بچگانه بوده ولی من واقعا سنی نداشتم و خام بودم ضمن اینکه خالمم همسن من بود خ ...
فتته بودن 🙄
فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
وقتی مادربزرگت با مادرت حامله شده دیگه چه انتظاری از مادر بزرگت داری
انتطار دارم بی طرف باشه وقتی لزومی نداره دخالت کنه ولی همیشه بیجا دخالت کرد و تفرقه انداخت این اخلاقشه بین همه بچه هاش جدایی انداخته الان خونشون همچین بی روحه هیچکس باهاش رفتو آمد نداره😑جاریام ازش متنفرن دایی بزرگم کلا باهاش کات کرد کلا بچه هاشو از روی هم انداخته نمیدونم چرا ابنکارارو میکنه ولی همیشه موفق بوده تو جدا کردن بقیه الان منو خالمم باهم ارتباط نداریم مث سابق قبلا هرروز از هم خبر میگرفتیم الان ۶ماهه نمیدونم اصلا کجا هستو چیکار میکنه همش تقصیر اونه😞
جالبه همیشه میگه نوه مغز بادمه ولی من تو اعمالش همچین چیزی ندیدم😅💔
من جای شما باشم دوری ودوستی رو انتخاب می کنم چون با خالت هم همسن هستی تابیشتر آسیب ندیدی از مادربزرگ فاصله بگیر چون بیشتر دلت رو می سوزونه حالا یا آگاهانه یا ناآگاهانه
من با خالم اختلاف سنی یکسال دارم و تمام مشکلاتی که گفتی مشابهشو دارم .من خیلی چهره بی نقصی دارم ولی خالم اصلا ظریف نیست یک عمر هست مامان بزرگم داره خودش جر میده ثابت کنه خالم خشکل تر از منه .و تمام رفتاراش باعث شد منو خالم دیگه حالا که من ۲۶ و اون ۲۷ سالشه خیلی جاها سلام ساده و بی محلی مطلق به همدیگه
خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه
من با خالم اختلاف سنی یکسال دارم و تمام مشکلاتی که گفتی مشابهشو دارم .من خیلی چهره بی نقصی دارم ولی ...
چرا واقعا😞آره از نظر زیباییم خیلی قیاس میکنه منو خالمو ولی خب من خالم واقعا خوشگلتر بود. موقع کنکور چون خالم یک سال پشت کنکور موند رشتش انسانی بود من تجربی بودم(متقاضی تجربی اون موقع خیلی بیشتر بود تقریبا سه برابر انسانی الانو نمیدونم)خلاصه باهم کنکور دادیم نتیجش ک اومد رتبه من از خالم پایینتر بود یهو مادر بزرگم با ذوق گفت نگا تو چقد رتبت از خالت پایینتره افرین دخترم😑بعدا معلوم شد میانگین براساس متقاضی رتبه ی من خیلی بهتر بوده من همون سال انتخاب رشته کردم و رفتم دانشگاه ولی خالم هیچ جا قبول نشد دانشگاه مادربزرگم یکبار بهم تبریک نگفت حتی وقتی فارغ التحصیل شدم😤