2777
2789

بیاید از شیرین کاریا و کارای با نمک دلبندتون بگید شیرین کاری پسر من اینه ک هر وقت نماز میخونم میاد نوبتی با من سجده میکنه 😅😂وقتیم نوبت من میشه مهرو میزاره برای من😍🤩🤗😂(ولی بعضی وقتا مهرو پرت میکنه تو سرم😑😂)واینکه آیا پسر شما هم بهتون صدمه میزنه؟😖من جای سالم نمونده تو تنم بس ناخنم کشیده و کبودم کرده دیروز کنترل تی وی رو پرت کرد صاف افتاد رو شست پام😭ضعف کردم ینی ها پامو نمیتونستم تا چن دقه تکون بدم همش در حال مصدوم کردن منه شوهرم همیشه میگه حقته 🤨تا دیشب یه چشمشو دید گوشیشو پرت کرد خورد به تخم چشم شوهرم اونقد ناله کرد منم همونجا بهش گفتم حقته (حقش نیود ولی خدا وکیلی گنا داشت🙄😶😂)حالا شما بیاین بگین پسر شماهم همینجوریه؟پسر من خیلی اشیاء پرت میکنه دست بزنم داره طبیعیه؟

چند سالشه ؟

پسر من ۱۱ ماهشه وسیله پرت میکنه خیلی هم میزنه تو صورتم عزن ۱۱ ماهم خواب شب نداره تا صبح بیداره دیگه بریدم شبا تا صبح بیدارم 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم پرررررت میکنه خیلی رو میدم بهش پرو پرو ما رو زخمی میکنه میخنده

😂😂😂😂خدا حفظش کنه.من وقتی مزنه دردم میاد حرصم میگیره میرم سمتش که نیشگونش بگیرم فقط🤨ولی تا بهش میرسم تو چشمای مظلومش نگا میکنم خندم میگیرم میرم جلو که بوسش کنم بعد یهو دوبارا یه کف گرگی تو صورتم میزنه😑😐تا هر وقت وایستم جلوش میزنه خسته نمیشه😂😂😂

چند سالشه ؟ پسر من ۱۱ ماهشه وسیله پرت میکنه خیلی هم میزنه تو صورتم عزن ۱۱ ماهم خواب شب نداره تا صبح ...

داره۱۶ماهش میشه.خدا حفظش کنه طبیعیه پسرمنم یه سالگیش خوابش دوباره بهم ریخت بعد یه مدت خوب شد دوباره بهم ریخت باز خوب شد دوره ایه دیگه فک کنم تا سه سالگی ادامه داشته باشه

اره پسر منم این کارها رو میکنه،، تو این سن اینجوری هستن،، باید باهاشون مداراکنیم، ماشالله کلی انرژی میخوان براشون بزاریم،، من که میگه همه کارهام رو خودم انجام میدم، بهم دست نزن 😭😭😭😭میریم بیرون اصلا بهمون دست نمیده،، من که قبلا،زود زود بیرون میرفتم، شاید الان یک ماهه،بیرون نرفتم(به جز تفریح و سفر) 

اره پسر منم این کارها رو میکنه،، تو این سن اینجوری هستن،، باید باهاشون مداراکنیم، ماشالله کلی انرژی ...

آره رضاهم همینجوریه مخصوصا واس غذا خوردنش خیلی دلش میخواد مستقل عمل کنه😐خدا حفظش کنه😘

😂😂😂😂خدا حفظش کنه.من وقتی مزنه دردم میاد حرصم میگیره میرم سمتش که نیشگونش بگیرم فقط🤨ولی تا بهش م ...

واسه کتک زدنش ذوق نکن چون مشکل حساب میشه سعی کن ریشه یابی کنی

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته
واسه کتک زدنش ذوق نکن چون مشکل حساب میشه سعی کن ریشه یابی کنی

من کی گفتم میزنمش؟😐من خودم روانشناسی خوندم و خداروشکر بلدم خودمو کنترل کنم😌در هر صورت ممنون بابت نگرانی شما و اینکه بیشتر از من پسرمو دوست دارید😍😊

داره۱۶ماهش میشه.خدا حفظش کنه طبیعیه پسرمنم یه سالگیش خوابش دوباره بهم ریخت بعد یه مدت خوب شد دوباره ...

ممنون عزیزم خدا گل پسرت رو حفظ کنه 

کلن بچه های امروزی فضایی هستن خیلی شیطون و پرو خدا به دادمون برسه بزرگ شن نمیشه جلوشونو بگیری 

دیگه شیرین کاری هاشم صداهای عجیب غریبی و کلمه های بامزه ای که میگه انگار انگلیسی و ترکی صحبت میکنن 🤣

جونم بگه برات دندوناشم هنوز در نیومده 😣😫

من پسرم تازه یاد گرفته راه میره امروز دو بار سرش ضربه محکم خورد و باد کرد همش نگرانم خیلی محکم بودن مشکل ایجاد نکنه براش ؟

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
ممنون عزیزم خدا گل پسرت رو حفظ کنه  کلن بچه های امروزی فضایی هستن خیلی شیطون و پرو خدا به دادم ...

اخی عزیزم ماشا الله چه زود راه افتاده😍پسر من تازه یک ماهه راه میره🙂والا زیاد زمین میخورن تا یاد بگیرن دیگه منم پسرم زیاد ضربه خورده طفلی ولی اینکه میگی ورم کرده چطوریه پوستش ورم کرده؟اگه اینجوریه خب طبیعیه ولی اگه ورمش وسیعه فک نکنم طبیعی باشه به دکتر نشون بده انشا الله چیزی نیست😘

ممنون عزیزم خدا گل پسرت رو حفظ کنه  کلن بچه های امروزی فضایی هستن خیلی شیطون و پرو خدا به دادم ...

خیلی هم لجباز شده اگه مانع کاری که میخاد انجام بده بشم گریه و جیغ میزنه یا موهامو میکشه و میزنه منم بعضی وقتا عصابم نمیکشه دعواش میکنم انگار دیگه براش عادی شده دعواش میکنم عین خیالش نمیاد 

الانم که خابیده داره خواب میبینه تو خواب بازم داره یکیو میزنه با دستاش میکوبه رو زمین فکر کنم منو میزنه 🙄

😂😂😂😂خدا حفظش کنه.من وقتی مزنه دردم میاد حرصم میگیره میرم سمتش که نیشگونش بگیرم فقط🤨ولی تا بهش م ...

پسره دیگه یار جنگیه ❤ولی هیچوت تو در مقابل نزن چون بد تر و بد تر میشه میدونم سخته ولی باید خودمونو کنترل کنیم......

اخی عزیزم ماشا الله چه زود راه افتاده😍پسر من تازه یک ماهه راه میره🙂والا زیاد زمین میخورن تا یاد بگ ...

اخه من از دو ماهگی گذاشتم تو روروئک انگار پاهاش سفت شد داداشم هم ۱۱ ماهگی راه افتاد بچه ها باهم فرق دارن 

روی سرش لای موهاش مثل گردو باد کرد بغل پیشونیش هم سمت چپ ضربه محکم خورد رو زمین 

پسره دیگه یار جنگیه ❤ولی هیچوت تو در مقابل نزن چون بد تر و بد تر میشه میدونم سخته ولی باید خودمونو ک ...

من موهامو ک میکشه نمیتونم تحمل کنم سرش داد میزنم