2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر بچه یک یا دوساله دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 35 پست

موقع مای بیبی عوض کردن هم دردسر داریم جنگ جهانی کشتی میگیریم بزور نگهش میدارم اصلا وای نمیسه گریه میکنه میخاد بره خیس عرق میم از بس میخام کشتی بگیرم نگهش دارم 😫😂😂

خدا هم نکنه که شوهرم جلوش منو بغل کنه میاد تمام موها سرمو میکنه انقد چنگ میزنه میکوبه تو صورتم 🤣

ما اصلا دیگه جرعت نمیکنیم سمت هم بریم از هم دور شدیم دیگه ☹️

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا خیلی بلا سرم آورده بدنم کبود میشد موهامو دور دستش می‌پیچید میکشید جا دستمال کاغذی آشپزخونه رو زد تو سرم تق صدا داد فکر کنم ترک خورد سرم 😐🥲 الآنم خوابن میاد رو شکمم وایمیسه با کله می‌ره تو دماغم نفسم می‌ره میگم نکن دردم میاد دوباره امتحان می‌کنه 🥲 کلا کله خرابه بچه ام 🤣

دعوا اشکال نداره تنبیه بدنی کارو خراب میکنه

اخه داد زدن سر بچه هم خوب نیست براش عادی میشه یا اونم داد میزنه لجباز میشه 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
پسر منم فرار میکرد بعضی وقتا پوشک در میورد جیش میکرد لیزی بازی میکرد 

🤦‍♀️🤦‍♀️

اخه داد زدن سر بچه هم خوب نیست براش عادی میشه یا اونم داد میزنه لجباز میشه 

باید متوجه بشه کارش اشتباه بوده پرت کردن اشیا کار خطر ناکیه دیروز نزدیک بود چشم همسرمو کور کنه ولی خب بخیر گذشت اگر دعواش نکنی کارشو ادامه میده 

پسره دیگه یار جنگیه ❤ولی هیچوت تو در مقابل نزن چون بد تر و بد تر میشه میدونم سخته ولی باید خودمونو ک ...

یار جنگی رو خوب اومدی شلوار پلنگیه این😂نه بابا من که تا حالا نزدمش خداروشکر بچس دیگه نمیفهمه طفلک ادم خدایی نکرده بزنه هم اون طفل معصوم فقط دردو میفهمه نمیدونه واس چی کتک خورده که!پس زدنش منطقی نیست ولی خب منم آدمم فرشته نیستم که پسر من بعضی وقتا خیلی بد میزنه خیلی دردم میاد عصبانی میشم از دستش فقط همین😊بازم ممنون از راهنماییت گلم😘

خیلی هم لجباز شده اگه مانع کاری که میخاد انجام بده بشم گریه و جیغ میزنه یا موهامو میکشه و میزنه منم ...

آهی عزیزم گناه داره دعواش نکن😂اون اگه دعواش کنی نمیفهمه چرا دعواش میکنی هنوز خیلی کوچولوعه من اینجور موقع ها فقط انگشت اشارمو میارم بالا تکون تکون میدم با چشمای گشاد لبمو گاز میگیرم محکم و با صدای رسا میگم نه نه نه🤨اونم شرطی شده هروقت میخواد خرابکاری کنهموذیانه بمن نگاه میکنه انگشتشو میاره بالا تکون میده میگه نه نه نه😂ودرنهایت اون کارو انجام میده😑😐😂کلا بچه ها تو این سن لجبازن هر کار کنی فایده نداره خودش کم کم درست میشه

اخه من از دو ماهگی گذاشتم تو روروئک انگار پاهاش سفت شد داداشم هم ۱۱ ماهگی راه افتاد بچه ها باهم فرق ...

وای طفلک بد خورده زمین جایی که فرش نیست نزار راه بره فعلا نگرا ن نباش ولی حتما ببر دکتر انشا الله که چیزی نیست😘

موقع مای بیبی عوض کردن هم دردسر داریم جنگ جهانی کشتی میگیریم بزور نگهش میدارم اصلا وای نمیسه گریه می ...

خخخخ پسر منم همینطوریه منم عرق میکنم تا عوضش میکنم‌.نه در مورد اون قضیه اتفاقا منو همسرم ک به هم محبت میکنیم اینم خوشحال میشه نیشش کش میاد بچم مهربونه😍😂