2777
2789

خلاصه تابستون گذشت و مهر اومد سوم چهارم مهربود و با خیال اینکه دیگه دیپلم گرفتیم و تموم شده و دیگه نمی‌خوام درس بخونم که دوستم زنگ زد و گفت کدوم دانشگاه قبول شدی منم که گفتم دانشگاه کجا بوده 

گفت مگه دفترچه کنکور ثبت نکردی گفتم آره کردم گفت خب برو کافی نت ببین قبول شدی یا نه منم رفتم ببینم چخبره دیدم مسئول کافی نت گفت مبارک باشه دانشکده دولتی هم قبول شدی 

منم که شوکه به اصرار خانوادم رفتم اون دانشگاهی که قبول شده بودم ببینم جریان چیه که گفتن بله شما اینجا چرا نیومدی برا ثبت نام چند روز کلاساشروع شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حال حاضر دانشکده الزهرا فقط دوره کاردانی و فکر میکنم کارشناسی ارشد رو بدون آزمون وبا شرط معدل و چند نکته ی دیگه پذیرا هستن و بسیار دانشکده خوبی هستن با اساتید برجسته و همینطور رشته های زیادی رو در خود جای دادن 

حتی از طریق کنکور هنر میتونی بری فرهنگیان اگ دوس داری البته اگ بخاد شهرتون

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دولتی میخوام

عزیزم دانشکده الزهرا جز دانشکده های خوب کشور هستش و وقتی با شرط معدل وارد دانشکده میشی شهریه اصلا نداری 

و مدرکش هم خیلی خوبه 

شما فردا روزی هرجا بخواین برای کار برین اول میپرسن فارغ التحصیل کدوم دانشکده هستین 

براساس معدل میشه ثبتنام کرد دیگه؟

دفترچه کنکور رو که پر میکنی دانشکده های مدنظرتو انتخاب میکنید و همینطور شهر رو دیگه همه چی الکترونیکی شده خودشون اگه معدلت بالا باشه برای رشته انتخابیه که بدون آزمون واردت میکنن اگه نه که باید آزمون بدی