2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثبت نام کردم و فرداش رفتم سره کلاس من با شرط معدل رفتم دانشگاه معدلمم 19/72بود اون موقع رشته هنرهای ...

کدوم دانشگاههههه با شرط معدل رفتی؟ وای عزیزم من کنکور دارم ولی تازه فهمیدم باید کنکور هنر بدم واقعا دیره نمیدونم چیکار کنم گیج گیجم میشه یه ایدی شماره تلفنی بدی باهات حرف بزنم چند تا سوال بمرسم اگ امکانش هست  

دانشکده الزهرا سوالی داری بپرس همینجا جواب میدم گلم

رتبتون چند بودش و اینکه 

من اگه امسال نهایی ۱۹  ۲۰ بدم فقط امسال میخام بدم نهایی   و اینکه کنکور ۲۰ درصد یا ۱۰ درصد بزنم رتبه خوبی میارم ک امسال دانشگاه برم ؟

نهایی دوازدهم ۴۰ درصد تاثیر داره

مثلاً من زده بودم هنرهای تجسمی دانشکده الزهرا شیراز با چن تا رشته و دانشکده دیگه که همون الزهرا شیرا ...

عزیزم با دیپلم کاردانش هم میشه رفت دانشگاه الزهرا؟

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 برام دعا کنین به خواسته هام برسم😊😍

بله عزیزم

جدی؟ من فکر میکردم با کاردانش اصلا نمیشه کنکور هنز داد 

شما رتبتتون تو کنکور ۱۱ شد؟ واسه قبولی تو کنکور هنر چقدر باید زمان بزارم که رتبم خوب بشه؟ فقط میدونم کنکور هنر چون رقابت کمتره راحتتره تا نظری

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 برام دعا کنین به خواسته هام برسم😊😍