2777
2789
عنوان

بنظرتون ۱۸ سالگی واسه شوهر کردن زوده نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بزار حداقل بیست و سه سالت بشه 

برو دانشگاه واسه خودت کیف کن اونجوری ک میخای بپوش برو‌ و بیا 

درستو بخون بزار دستت تو جیب خودت باشه ای کاااااش بر میگشتم ب مجردی

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

خودت چی داری 

شاغلی یا درس میخونی 

قصدت ادامه تحصیله یا ترک تحصیل

پس انداز ذاری یا نه 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

من که تو این سن فقط میتونم مسئولیت خودمو قبول کنم. اصلا نمیتونم فکر کنم مسئولیت یکی دیگه هم رو دوش من باشه . یا مثلاً مقوله ی بچه داری! من بچه فامیلم میگیرم دستم استرس دارم که بیفته، بعد حالا خودم یکی بزام و بزرگش کنم و ببرم حموم و ...

من خودم ۱۸سالم بود چقد دلم میخواست ازدواج کنم آرزوم بودااا

بعد دیگه هی میومدن میرفتن نمیشد دیگه گفتم نمیخوام درس خوندم ۲۴سالگی ازدواج کردم که ب نظرم موقع خوبی بود خداروشکر زودتر ازدواج نکردم

ازدواج جز حرص و جوش هیچی نداره بخدا زود ازدواج نکن پشیمون میشی خوش بگذرون

مطمعنم پشیمون میشی چن سال ذیگه پخته تر میشی معیارهاتم عوض میشه تجربه دارم ک میگم

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

من هجده ازدواج کردم خیلی ساده و زودباور و نادون بودم، همه چی را می‌ریختم تو خودم تا کسی را ناراحت نکنم، از جونم برای کار کردن تو طایفه شوهر مایه میزاشتم، هر طعنه و حرفی میزدن اصلا به شوهرم نمیگفتم، شیش سال تو دو تا اتاق قدیمی تو خونه مادرشوهر زندگی کردم با اینکه خونه ساخته بودیم و کامل بود دم نمیزدم،اگر اینطوری مثل من هستی ازدواج نکن الان من سی و پنج سالمه میگم باید سنم بالای بیست و پنج بود حداقل 

عزیزم بستگی ب شرایطتت داره

ببین میتونی مسئولیت زندگی مشترکو ب گردن بگیری؟ 

میتونی با پستی بلندیای زندگی بعد از ازدواج کنار بیای؟ 

چون همیشه همه چیز که گل و بلبل نیست

و خیلی مسائل دیگه 

و شرایط خاستگارتم بررسی کن 

و بعد جواب بده 

منم یه سال با تو اختلاف دارم و نامزدم

موفق باشی عزیزم❤️