2777
2789
عنوان

خواستگاری دکتر زشت از من

476 بازدید | 39 پست

من دانشجو علوم تغذیه تهرانم ترمای آخرم رفتم سرکار تو‌کلینیک تغذیع 

اونجا یه دکتر جراح که عمل اسلیو و لاغری اینا انجام میده 

من ۲۲ سالمه اون ۴۲ قدشم کوتاه زشتم هست ولی فوق العاده پولدارر

حالا امروز خواستم اتوبوس سوار بشم گفت برسونمت 

بعدهم بهم گفت خدمت برسیم برای خواستگاری 

دختر نمازخون و باحجاب و سربه زیری هستین پسندم شده 

به مامانم گفتم میگه خوبه دکتر پولدار حالا زشت و بیست سال بزرگتر 

چه کنم نظرتون 

من جوابم نه ولی میگم مشاور برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دلت باهاش نیست وبه خاطرپوله 

بزاریکی دیگه روخوشبخت کنه

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

اینجوری انگار شوهر نمیخوای 

میخوای با پول ازدواج کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دلت نمیشینه مجبور نیستی وااا

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

صرف سن و قیافه دلیل خوبی برای رد کردن نیست 

همونطور که پولدار بودن هم دلیلی برای جواب مثبت نیست 

یکم آشنا بشید ببینید چی میشه 

فقط حواست باشه خدایی نکرده بحث سواستفاده نباشه بزار رسمی بیاد خواستگاری اول

اگه دلت باهاش نیست وبه خاطرپوله بزاریکی دیگه روخوشبخت کنه

آخه بببن تو‌این کلینیک کلی خانم هستن تو رنج سنی ایشون از منشی تا پرستار خیلی هم به این آقا راغب و سالها همکار 

چرا نمیرع سراغ همسن خودش ؟ 

آخه بببن تو‌این کلینیک کلی خانم هستن تو رنج سنی ایشون از منشی تا پرستار خیلی هم به این آقا راغب و سا ...

داری میگی باحجابی ونمازخون خوب شایدموردهاش براازدواج ایناست

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂