2777
2789
عنوان

بنظرتون ۱۸ سالگی واسه شوهر کردن زوده نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 79 پست
چون دوستات در حد تو نبودن به فک شوهر بودن تو هم حدت پایین نیار برا خودت ارزش قایل باش هجده خیلی زوده ...

مگه شوهر کردن بیکلاسی هست میگی در حدت نبودن فلان.حالا مثلا شوهر نکردن در ایران چه مراتب و درجاتی داره؟اها کلاس اینه با چندتا پسر لاس بزنی..خوشم نیومد از حرفتون

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
چون دوستات در حد تو نبودن به فک شوهر بودن تو هم حدت پایین نیار برا خودت ارزش قایل باش هجده خیلی زوده ...

شوهر کردن نه کار چیپیه، نه افتخاره! یک مرحله از زندگیه دوست من. هرکس هر طور دوست داشته باشه برای زندگی شخصیش تصمیم میگیره. شوهر کردن یا نکردن ارزش فرد رو تعیین نمیکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ😐😂😂😂 نه اشپزی بلدم نه هیچ هیچچچچ

اشپزی مهم نیست

مهارت حل مسئله

اینکه چجوری با هر اخلاق شوهرت کنار بیای

بلد باشی چی بگی چطور رفتار کنی

انتظارات و....هزارتا چیز دیگه 

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

مگه شوهر کردن بیکلاسی هست میگی در حدت نبودن فلان.حالا مثلا شوهر نکردن در ایران چه مراتب و درجاتی دار ...

عزیزم دختری که تو سن هجده سالگی شوهر میکنه یا از سر فقره یا از سر بببخشید خنگ بودنشه دختر هجده ساله هنوز تجربه ای نداره هنوز به اون پختگی نرسیده 

بنظرم با کسی هم دوست نشو 

خودت باش و یه ذهن ازاد 

این از همه چیز مهم تره 

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

ببین از نظر من تا بیست و پنج حداقل ازدواج نکن. برو دانشگاه یه شهر دیگه، تنها زندگی کردن، کار پیدا کردن(حتی کارای ساده) ، تو جامعه بودن و تا حدی که از لحاظ مالی می‌تونی مستقل شدن رو یادبگیر. اینا باعث تجربه میشه که بعداً یه ازدواج اشتباه نداشته باشی

نگران خواستگارم نباش تو جامعه باشی تا بیست و پنج حتماً بازم خواستگار داری

پشیمون میشی شوهر کنی‌.تا میتونی کاری کن دستت بره تو جیب خودت.وقت زیاده واسه ازدواج

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

زود نیست

خییییییییییلی زوده

اینده تو باید دفن کنی

خودتو بدبخت نکن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من ۱۷ ازدواج کردم الان ۱۸ سالمه 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
ببین از نظر من تا بیست و پنج حداقل ازدواج نکن. برو دانشگاه یه شهر دیگه، تنها زندگی کردن، کار پیدا کر ...

مرسی اره واقعا نظرم برگشت

میدونی خودمم این نطرو دارم

ولی خواستگار میاد دچار دوگانگی عجیب غریبی میشم

تیکر کنکور