2777
2789
عنوان

❌مامان دوستم داری؟؟؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست
مطمعنم پیدا کردن من براش سخت نیست چون ما فامیل هم هستبم و این خودش بوده که تصمیم گرفت بره و نبینتم&n ...

شاید شرایط سختی داشته یا شرط گذاشتن با پدرت یا نمیدونم هر دلیل دیگه ای ولی بعنوان یه مادر،میدونم که از ته دلش راضی به این جدایی نبوده و نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی مگه کمن کسایی که تحمل میکنن؟ نمیدونم خدا حکمتش،جیه که 

درسته خیلی هام تحمل میکنن ولی خب اونا قوی هستن مامان تو قوی نبوده همین

چون فقط قوی نبوده فکرای دیگه ای درموردش نکن 

ما ک جای ایشون نبودیم

ولی بهت بگم فک نکنی آسون بوده براش ن اصلااااااااا

الانو نبین بعد21سال ک فک میکنی عین خیالشم نیس

اوایل براش سخت ک ن طاقت فرستا بوده

ما ی آشنایی داریم

خانومه حتی میومد میرفت تو دسشویی خونه همسرش جاشو مینداخت اونجا زندگی میکرد فکرشو بکن فقط حرفش این بود بچمو ازم نگیرین

ولی باهمینم بیرونش کردن ازخونه

الان بعداز گذشت چندین سال بچش پسره همش میگه مامانم ب فکر من نبوده من وبابامو تنها گذاشته رفته

بیچاره خبر نداره ک مادرش تا تو دسشویی هم مینشست ب خاطرش ولی نشد

حالا ما ک نمیدونیم21سال پیش چی شد چی نشد

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

شاید شرایط سختی داشته یا شرط گذاشتن با پدرت یا نمیدونم هر دلیل دیگه ای ولی بعنوان یه مادر،میدونم که ...

پدر من انقدری دوسش داشت که ۱۵ سال ازدواج نکرد بعد جدایی معتاد شد 

تنها دلیل جدایی وضعیت مالی پدرم بود که بعد جدایی رفت با ی کارمند بانک ازدواج کرد

مطمعنم پیدا کردن من براش سخت نیست چون ما فامیل هم هستبم و این خودش بوده که تصمیم گرفت بره و نبینتم&n ...

خب تصمیم اون این بوده اما بازم تو حق داری ناراحت باشی به خاطرش و بخوای ببینیش یا باهاش صحبت کنی 

البته خب اگه نمی‌خوای هم که دیگه حرفی نیست این زندگی توعه خودت بهتر میدونی چیکار کنی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مادره ول کرده رفته پدره مقصره آخه میتونستم بعدا بهش یر بزنه نمیتونست زن ها اینقدر مقدس هم نیستن&nbs ...

شما از ی سیاره ی دیگه اومدین احیانا؟؟؟؟؟

چرا ی زن ول میکنه میره خب یکی ک اون یکی همسرشه اذیتش کرده دیگه

درمورد سر نزدن هم دلایل مختلفی هس ماجای اونا نبودیم ک بخایم قضاوت کنیم

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

درسته خیلی هام تحمل میکنن ولی خب اونا قوی هستن مامان تو قوی نبوده همین چون فقط قوی نبوده فکرای دیگه ...

اصلا خانواده پدریم نمیخواستن که نگهم دارن مجبور شدن حتی پرورشگاه میدادن پدرم نداده مادرم چون میخواسته ازدواج کنه قبول نمیکرد منو وگرنه کدوم دا گاه یا قانونی بچه ۲۰ روزه رو میده به پدر

شما از ی سیاره ی دیگه اومدین احیانا؟؟؟؟؟ چرا ی زن ول میکنه میره خب یکی ک اون یکی همسرشه اذیتش کرده ...

اخه عزیزم کدوم قانون بچه ۲۰ روز رو میده به پدر خودش نخواسته منو