2777
2789
عنوان

❌مامان دوستم داری؟؟؟....

229 بازدید | 24 پست

من مادرمو ندیدم تو نوزادی جدا شده از پدرم و همون موقع ازدواج کرد بچه هم داره الان 

من با مادربزرگ پدری بزرگ شدم بچه که بودم نمیفهمیدم حتی کسی به مامانم میگفت مامانبزرگت عصبانی میشدم بعد کم کم فهمیدم ولی بخاطر این که مدیون زحمت های مامان جونمم هیچ وقت نه حرف مادرمو ردم نه خواستم ببینمش

الان که دیگه ۲۱ سالمه درک میکنم حس مادر به فرزندو اصلا اون نگاه مادرا به بچشونو میگم یعنی مادر منم دوسم داشت؟

من انقدر بچه بدی بودم که تو ۲۰ روزگی تو خونه تنهام گذاشت و رفت دوستام انقدر خوب ماماناشون باهاشون رفیقن نگرانشون میشن باهاشون درد دل میکنن من هیچ کسو ندارم که حتی مریض هم میشم به کسی نمیگم چون مهم نیست فقط موفقیتام حال خوبم براشون خوبه اگه یموقع خطا کنم میگن دختر همون مادری دیگه....

من تا حالا هزار بار تصورش کردم میگن شببه مامانتی تو ایینه نگاه میکنم تصورش میکنم ولی چ فایده

نمیخوام ببینمش مطمعنم اونم الان زندگی و نظم خودشو داره و نمیخواد منو ببینه

کاش میدونستم وقتی فهمید معلم شدم چ حسی داشت وقتی الان بنر رتبه دو رقمی ارشدمو تو شهر میبینه چه فکری میکنه 

پ.ن ۲۱ سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم

من ازدید ی مادر بهت بگم

گاهی ی مرد بلایی سر ی زن میاره ک قید همه چیزو میزنه حتی بچه ی 20روزشو

صدالبته ک مقصرپدرته

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

خب اگه خیلی کنجکاوی یا دلت میخواد ببینیش میتونی از دور ببینیش یا به دور از فضای زندگیش باهاش صحبت کنی 

به هرحال به نظرم حق توعه بخوای ببینیش و اینا رو از خودش بپرسی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من بهت نبریک میگم

گل من ما ادما خیلی وجهای مشترک داریم من کودکی بدی داشتم و همیشه همراهم بود و فکر می کردم تنهاییم تموم نمیشه ولی الان فهمیدم زندگی دو بخش قسمتی که با پدر مادری و قسمتی که با خانواده خودتی همسر و فرزندان شاید شما هم قسمت اول زندگیت سخت بوده ولی با این تلاشی که کردی ان شالله قسمت دومش تمام تلخیا رو بشوره ببره و تو یک مادر نمونه در کنار همسر و فرزندانت باشی در اینده

آخی عزیزم من ازدید ی مادر بهت بگم گاهی ی مرد بلایی سر ی زن میاره ک قید همه چیزو میزنه حتی بچ ...

مادره ول کرده رفته پدره مقصره آخه میتونستم بعدا بهش یر بزنه نمیتونست

زن ها اینقدر مقدس هم نیستن 

خب اگه خیلی کنجکاوی یا دلت میخواد ببینیش میتونی از دور ببینیش یا به دور از فضای زندگیش باهاش صحبت کن ...

مطمعنم پیدا کردن من براش سخت نیست چون ما فامیل هم هستبم و این خودش بوده که تصمیم گرفت بره و نبینتم