2777
2789
عنوان

سوره برای زبان بند بدگو و حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 27 پست
۳سال زحمت کشیدیم به امید همچین روزی  تا الانم خوپشو نشون نداده بود چجوری بگم اصلا کاریمون ندا ...

منم تا س ماه بعد عروسی پدرشوهرم خودشو نشون نداد ولی بعدش چنان گند زد ب زندگیمون ک داریم طلاق میگیریم اینک قبل عقده خداروشکر کن منم دو س ساله درگیر زندگیم ولی دلیل نشد ک کسی ک بخاد خراب کنه میکنه چ ی روز چ ده سال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا س ماه بعد عروسی پدرشوهرم خودشو نشون نداد ولی بعدش چنان گند زد ب زندگیمون ک داریم طلاق میگیریم ...

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم از طرفی همسرمو عاشقانه دوس دارم مشکلی باهم نداریم ، وقتی باهمیم همه چی خوبه ، تک پسره همسرم و من همشو از این میدونم ، مادرش واقعا حسادت میکنه و نمیتونه باور کنه پسرش باید جدا بشه ، حق طلاق و حق مسکن هم جز شروط ضمن عقدمه ، فقط نمیخوام به اونجا برسه 

دختر تبریزی که عروس کوردا شده 

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم از طرفی همسرمو عاشقانه دوس دارم مشکلی باهم نداریم ، وقتی باهمیم همه چی ...

زیارت عاشورا دعای علقمه و نماز زیارت عاشورا

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
واقعا نمیدونم باید چیکار کنم از طرفی همسرمو عاشقانه دوس دارم مشکلی باهم نداریم ، وقتی باهمیم همه چی ...

وای دقیقا شوهر منم تک پسره 

ببین اینو بت بگم دقیقا عین منی ماهم تا باهمیم هیچ مشکلی نداریم تاحالا نشده سر خودمون بحث کنیم ولی وقتی میشینه پیش باباش میشه ی عوضی ک دومی نداره بعد پشیمون میشه ولی چ فایده 

من ک میخام جدا شم چون زندگی با این خونواده درب و داغون ک نفهمن زندگی پسرش جدا شده دخالت نکنن موش ندونن و شوهرم ک انقد دهن بینه فایده نداره و عاشقانه دوسش داشتم ولی حقیقت ۶-۷ هفته شده دیگ بیاد التماسم کنه واقعا نمیخامش چون اینجور پسرا رو هیچوقت خونوادش نمیزارن مرد شن فقط اتیش میندازن تو زندگیت 

اگ خیلی دوست داری زندگیتو عقدتو بنداز عقب برو مشاوره و طرحواره و تا کامل نشده و مطمعن نشدی از شوهرت در برابر خونوادش عقد نکن 

وای دقیقا شوهر منم تک پسره  ببین اینو بت بگم دقیقا عین منی ماهم تا باهمیم هیچ مشکلی نداریم تاح ...

واقعا بیشتر نگران شدم

خیلی 

اصلا دعواهای خودشونم به من ربط میدن

اما بخدا منم یدونه برادر دارم کی اینجوری میکنیم 

حالا درسته تک پسرا رو باید ازشون توقع نداشت کامل خانواده خودشون رو ول کنن چون همین یه پسره و امیدشون اینه اما نه دم به دقیقه 

واقعا بیشتر نگران شدم خیلی  اصلا دعواهای خودشونم به من ربط میدن اما بخدا منم یدونه برادر دار ...

اره دقیقا مثلا ما رفتیم مسافرت خواهرش مسافرتو خراب کرد من ساکت هیچی بخدا نگفتم اونا بینشون بحث افتاد دیدم پا منو کشیدن وسط 

اره توقع نداریم ک پاشونو از خونوادش ببرن ولی خونواده باید بفهمه وقتی میره خواستگاری برا پسرش دیگ باید مرد شه ن ک زندگی دختر مردمو خراب کنن 

ولی درکل مشاوره و طرحواره رو قبل عقد حتما برو 

هرچیم شرط و شروطم گرفته باشی وقتی خدای نکرده کار ب دادگاه بکشه اعصاب خودته ک خراب میشه....

واقعا بیشتر نگران شدم خیلی  اصلا دعواهای خودشونم به من ربط میدن اما بخدا منم یدونه برادر دار ...

اما من میگم اگ منو دوران نامزدی و عقد گذاشتن رو سر و بعد عروسی خودشونو نشون دادن تو قبل عقدته واقعا جدی بگیر 

اره دقیقا مثلا ما رفتیم مسافرت خواهرش مسافرتو خراب کرد من ساکت هیچی بخدا نگفتم اونا بینشون بحث افتاد ...

مرسی از راهنماییت حتما پیگیر مشاوره میشم 

اما من میگم اگ منو دوران نامزدی و عقد گذاشتن رو سر و بعد عروسی خودشونو نشون دادن تو قبل عقدته واقعا ...

ما مشکلی نداشتیم تا اینکه چند مدت پیش یه بحث‌یاده شکل گرفت و من یه دعوای کوچیک با همسرم داشتیم ، نگو منتظر بوده ، چنان زیر پاش نشستن میخواستیم جدا بشیم باز پسره خودش اومد معذرت خواهی ، اما من روی این مادر فضولش رو کم میکنم تا سکته نکنه ولش نمیکنم 

ما مشکلی نداشتیم تا اینکه چند مدت پیش یه بحث‌یاده شکل گرفت و من یه دعوای کوچیک با همسرم داشتیم ، نگو ...

هی دختر 

منم میگفتم رو باباشو کم میکنم پسرشو بنده خودم میکنم و... 

ولی دیدم فقط بخودم دارم ظلم میکنم سر کردن با ی نامرد بی احساس خودخواه چی ازم میزاره 

گورپدرش بره بخابه بغل باباش 

ن خودشو خواستم ن روکمکنی باباشو 

مردی ک غیرت و مردونگی نداشته باشه عرضه مدیریت و تصمیم گیری نداشته باشه نباشه بهتره ... 

توهم کارتو سفت کن چون این ادمی ک گفتی با این مادر یکم ترسناکه