2777
2789
عنوان

سوره برای زبان بند بدگو و حسود

1012 بازدید | 27 پست

سلام عزیزای دلم ، دعایی برای رفع دشمنی و حسادت و بدگویی دارید ؟ مادرشوهرم میخواد با هر دسیسه ای که شده نزاره با نامزدم عقد کنیم

تمام کارای عقدم انجام دادیم اما یه بحثی انداخته وسط تا از من دلسرد بشن 

دختر تبریزی که عروس کوردا شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شان قران خیلی بالاترازیناس ک برای این کارا استفاده بشه ولی هرسوره ای خواصی داره که اگر مداومت کنید حتمن اثر گذاره 

کتاب خواص سوره های قران رو بخونید 

سوره ناس و چهار قل خیلی توصیه شده

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
شان قران خیلی بالاترازیناس ک برای این کارا استفاده بشه ولی هرسوره ای خواصی داره که اگر مداومت کنید ح ...

عزیزم سوره های قران هر کدوم ارزش معنوی زیادی دارن انرژیشون واقعا کمک میکنه من خیلی اعتقاد دارم که کلام خدا کمک کننده س 

عزیزم سوره های قران هر کدوم ارزش معنوی زیادی دارن انرژیشون واقعا کمک میکنه من خیلی اعتقاد دارم که کل ...

بله من میگم فقط برای گرفتاری نباید استفاده کرد.

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
وقتی اولش اینه خدا ب داد چارسال دیگ برسه با این عجوزه  ب چ امید میخای عقد کنی  ک هرروز خ ...

۳سال زحمت کشیدیم به امید همچین روزی 

تا الانم خوپشو نشون نداده بود

چجوری بگم اصلا کاریمون نداشت جدیدا میدونه قضیه داره جلو میره اینجوری میکنه