2777
2789
عنوان

تونستم بلاخره جهازم بگیرم

194 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من تو تایپک های قبلی ماجرای عقدم‌تعریف کردم که همسرم بعد گرفتن وام ازدواج ول کرد و جهازم نمیداد که تقریبا بعد یکسال دیروز رفتم . اما پلیس اجازه نداد پدر و بقیه بام برن تو خونه فقط من دوتا کار گر رفتیم که خانوادش خیلی سرم داد بیدا کردن حتی پلیس  همشهریشون بود داد زد سرم  و من امدم بیرون گفتم کارگرا بیارن وسایل دم در چک کنم . خانوادش اوایل من با جهازم تهدید میکردن و میگفتن یکاری میکنن موهام سفید بشه  ولی من تمام‌حق و حقوقم مطالبه کردم که بازم جلبش کردم و  یدونه سکه پیش قسط گرفتم .بنظرشما تونستم جلو زور گویشون  وایسم .! خیلی برام‌سخت بود اوایلش که حتی با توافقم راضی نمیشدن و فکر میکردم دنیا به اخر رسیده .البته بازم ۳پرونده دیگ دارم که دارم براشون تلاش میکنم .!خیلی نیاز دارم به اینکه کسی قوت قلبم بشه باحرفش .من مادرم فوت کرده ۸ ساله و غمخواری ندارم 

سلام عزیزم همین که تنهایی تونستی ازپسشون بربیای نشون میده که شیرزنی هست تاهمینجاشم خیلی خیلی خوب جلواومدی ان شاالله توبقیه کاراتم بتونی باقدرت پیش بری خداروح مادرتم شاد کنه 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.