2777
2789
عنوان

پسرم خیلی حالش بده بیاین توروخدا

894 بازدید | 77 پست

از دیروز همش بالا میاره هیچی تو معدش نمیمونه ازدیروز دوبار بردمش فقط سرم و دمیترون میزنن اما دریغ از ذره ای خوب شدن میگن ویروسه بگید چیکار کنم توروخدا خوب بشه ابم میخوره میاره بالا سرشم خیلی درد میکنه راه میره میگه سردرد دارم بوده بچه هاتون اینجوری باشن چیکار کردین خوب شدن

تجربه ای ندارم

برای سلامتیش صلوات فرستادم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکنم دچار همین ویروس جدیده شده،

بچه های منم همش بالا میوردن.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دارو باید بدن چون ویروسیه. اگ ادامه داشت ببر بستریش کن. اب بدنش خدای نکرده کم نشه.

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

عزیزم مریضی هاز ویروسی باید دوره اش بگذره

اصرار ب خوردنش نکن

داروهای بده

زود خوب میشه ایشالا نگران نباش

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

اره عزیزم برای تهوع اگه قرص نمیتونه باید امپول بزنه دوره اش یک هفته اس معده درد سردرد دلپیچه حالت تهوع همه بچه ها گرفتن چیزی نیست فقط مایعات گرم بده مثل دمنوش پونه واویشن و..زنحبیل

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج