2777
2789
عنوان

داره دیوونم میکنه

148 بازدید | 5 پست

باردارم کمر درد شدید 

بعد تو گوشیم کار میکنم 

آقا ناراحته ک چرا میری تو گوشی حتی برا دو ساعت کاری 

آهنگ گذاشته الان دقیق یه ساعته منم میگرن دارم سرم داره میترکه 

ینی دارم کنترل میکنم نرم تو پذیرایی مردم از سردرد 

سلام وقتتون بخیر دوستان عزیزم من به کمکتون احتیاج دارم.من واسه پایان نامه ارشد معماریم میخوام پرسشنامه پر کنم .تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها چون الان پایان نامه ام به پر شدن این پرسش نامه ها نیاز داره ، یه سری عکس نمای ساختمان های معماریه باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/xSQBhOkt

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

ایشالا هرچی از خدا می خوای بهت بده 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز بابام خونمون بود 

دیدم پیراهنش کثیفه گفتم یدونه از پیراهن های شوهرمو بپوش تا بشورمش 

بابام مجردی واسه کار اومده 

گفتم لباسو لازم نداری امانتی بدمش جلو بابام دوبار پرسیدم جواب نداد 

بار سوم گفت خیلی حرف میزنی 

ن نمیپوشم 

بابامم گفت دستت درد نکنه همین پیراهن چرک خودم بهتره 

امروز بابام خونمون بود  دیدم پیراهنش کثیفه گفتم یدونه از پیراهن های شوهرمو بپوش تا بشورمش  ...

شرمنده عزیزم اینطور میگم 

خواهش میکنم خانوادتون رو جلو همسرتون خوار نکنید میتونستی این سوالو جلوی پدرت نپرسی هم خودت ضایع شدی هم پدرت بنده خدا کلی خجالت کشیده

حالا اشکال نداشت پدرت چندساعت با زیرپوش بود سریع میشستم پهن میکردی هوا گرمه زود خشک میشد

سلام وقتتون بخیر دوستان عزیزم من به کمکتون احتیاج دارم.من واسه پایان نامه ارشد معماریم میخوام پرسشنا ...

سلام وقت شمام بخیر

خدایی از حق نگذریم خیلی زیاد بود، ولی من خودمم ارشدم درکت کردم انجام دادم، بنظر کار قشنگی میومد، ولی یه انتقاد داشتم، نباید همه عکس‌ها از یک جهت گرفته می‌شدند؟ چون باید شرایط آزمایشگاهی یا همون عکس‌ها یکی باشه تا بشه درمورد زشت و زیبایی شون نظر داد، و یه پیشنهاد بهتر بودی جایی زشت و زیبا عدد یا کلمه باشه که بهتر حسمون رو برسونه، بعضی ساختمان ها معمولی بودند زشت نبودند. بعضا مثلا لوکس بودند. 

ببخشید نظر دادم برات آرزوی موفقیت میکنم ان‌شاء‌الله به خوبی فارغ‌التحصیل شی. ❤️🌷