2777
2789
عنوان

ویار وحشتناااااااااک من

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 100 پست

وای وای منم همین بودم🤮🥴سه ماه تمام با آلوچه زنده موندم هنوزم حالت تهوع دارم ولی به شدت اون اوایل نیست

از دستپخت خودم حالم بهم میخوره 

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که این ویارو نداشتن هرچی بگی درک نمیکنن

بیسکویت و نون خشک و این چیزا برا کسیه که ویار نداره

ماها اونارو هم نمیتونیم بخوریم اینطوریه که درشرایط عادی حالمون بده و اگه اونارو بخوریم بدتر حالمون بد میشه

وای باز یادم اومد چه روزایی بود ولی خب تموم میشه من از هفته ۷ تا هفته ۱۴ اینا فکرکنم شدید بود بعد تا هفته ۲۰ بازم بود اما قابل تحمل تر میشد دیگه از ۲۰ به بعد هی بهتر شدم

الان ب آلوچه فک میکنم میخوام بالا بیارم

نون خشک و ماست چی؟اونو امتحان کردی؟شاید تونستی بخوری

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
بخدا دیگه خسته شدم واسم دعا کنید .قبلا فقط حالت تهوع داشتم ولی الان بالا میارم اشتهام ندارم فقط با ا ...

خوبع ک آب میتونی بخوری من آبم نمیتونم بخورم 🥺

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
مسموم که نشده! تو ویار بالا هم بیاری حالت بهتر نمیشه که بدتر میشه  اتفاقا بالا نیاری خیلی بهت ...

اتفاقاً من بالا ک میارم سبک ترمیشم انگار..

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
فقط خودتو سرگرم کن.کته با روغن کم درست کن بخور.بیسکوییت زنجبیلی گیر بیارم بخور خونه یا نون جو یا سیر ...

مرسی ازراهنماییت. ولی اوضام خراب تر ازین حرفاست