2777
2789
عنوان

ویار وحشتناااااااااک من

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 100 پست
دوستم هم دختر بارداره ولی حتی یکبار هم حالت تهوع نداشته‌ واقعا بعضیا از مقربان خدان

آره خوش بحالش

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
من ۱۷و۳ روزم الان😫😫

چیزی نمونده خوب میشی بزودی

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم هم دختر بارداره ولی حتی یکبار هم حالت تهوع نداشته‌ واقعا بعضیا از مقربان خدان

روم به دیوار منم از اونام😁🥸

هیچ احساسی نسبت به روزای عادی ندارم

ان شاالله زودتر میگذره روزا

بعدا یادشون میفتی میخندی

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

منم سر دخترم همین بودم تحمل کن چاره ای نیست هیچی هم برام جواب نمی‌داد

اینقدر تشنه میشدم لبام خشک میشد اما نمیتونستم آب بخورم باخودم میگفتم یعنی باز یه روز میاد بتونم یه لیوان آب راحت بخورم

همش افتاده بودم یه گوشه

میرفتم سرم میزدم میومدم دوباره از اول

چیزی نمونده خوب میشی بزودی

خدا از دهنت بشنوه واسم دعا کن 🌹❤

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
خب بيار بالا هرچي توشه راحت شي

مسموم که نشده!

تو ویار بالا هم بیاری حالت بهتر نمیشه که بدتر میشه 

اتفاقا بالا نیاری خیلی بهتره

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
من روزی چندبار بالا میارمممم

وای خیلی بده 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

دلداری بدیم 

۹ ماه حالت تهوع داشتم و قرص ضد تهوع میخوردم حتی تو بیمارستان 

گیج مرده 

همش خواب 

لکه بینی 

فشار داغون 

ورم 

دندون درد های وحشتناک دو طرفم 

برفک دهان 

زخم دور دهان 

زانو درد شدید

مثانه درد وحشتناک 

نمیتونستم راه برم حتی یه قدم 

نمیتونستم حتی از درد مثانه تو ماشین بشینم 

هر دم معذرت میخوام دستشویی

پا درد 

هیچی نمیتونستم بخورم

ضعف شدید 

هر چی میخوردم زبونم میسوخت 

بازم بگم یا دلداری شدی 

روزا هم بلنددددددد. اصلا نمیگذره. باورت ممیشه این خرداد قد یه سال برام گذشته

خدا صبرت بده خواهر حالا من از اون ور عووق میزنم اما بالا نمیارم هم زمان معدم ضعف میره از گرسنگی، شوهرم و پسرم نزدیکم میان حالم بد میشه دلم نمیاد بهشون بگم از بوی شماست 

فقط خودتو سرگرم کن.کته با روغن کم درست کن بخور.بیسکوییت زنجبیلی گیر بیارم بخور خونه یا نون جو یا سیرابی اینا  خوبن .من وقتی میرفتم خونه ی کس دیگه ای فقط تهوع داشتم اما بالا نمی‌آوردم اما همین که خونه خودم بودم حالم بده میشد برو پیاده روی میدونم سخته اما هوای تازه حالتو بهتر میکنم