2777
2789
عنوان

نامزدم روانیم کرده بس که به لباسام گیر میدع

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 112 پست
من در مورد رابطه رل زدن فقط یه نظر دارم دختره با هشتاد تا پسر هست برای پول و میگه. تو اولین پسری هست ...

اره اون ۱۰۰درصد درسته

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرظاهرت برات مهمه و نمیتونی بااین موضوع کناربیای بهم بزن

چون این ادم هیچوقت قرارنیست درست بشه

من 20سالمه اما هنوز اجازه ندارم خودم برالباسم تصمیم بگیرم،جایی برم و صادقانه بگم حسرت کوچیکترین چیزا مثل پوشیدن یه جین یخی رودلم‌مونده

چون بابام یه ادم متعصبه که تنهاچیزی که براش مهمه ابروشه

من بابامه نمیتونم کاری کنم ولی تو نامزدته و مجبور به تحمل همچین ادم رومخی نیستی 

وقتی بهت میگه درستت میکنم مطمئن باش بعداینکه عروسی کردین ازاین هزاربرابر بدتر خواهد شد و تو مثل یه برده باید به حرفش گوش بدی

به حرف اینام که میگن به مروردرست میشه گوش نده بابای50ساله من درست نشدبنظرت نامزد تومیشه؟

من از این ناراحتم رو کوچکترین چیز گیر میده وگرنه من بدحجاب اونطوری نیستم.نثلا امروز دید چیز بدی تو ل ...

خوب منم نمی‌پسندم گردن از پشت معلوم باشه و به نظرم روت غیرت داره و دوست نداره جایی از بدنت دیده بشه ولی برا مانتو بلند دانشگاهی دیگه الکی گیر داده 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
اگرظاهرت برات مهمه و نمیتونی بااین موضوع کناربیای بهم بزن چون این ادم هیچوقت قرارنیست درست بشه من ...

من لباس رنگی و....میتونم بپوشم حق رنگ مو ارایش موهام معلوم باشه دارم فقط با لباس کوتاه و جلوباز و اینا مشکل داره

عزیزم تو باید خوشحال باشی که براش مهمی و دوست داره...این رفتارش از روی علاقه اس و چون جامعه واقعا خر ...

اینکه دوست داشتن نیس شکاکه و ذهنش خرابه که فک میکنه با صاحبکارش اتفاقی میوفته 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
من لباس رنگی و....میتونم بپوشم حق رنگ مو ارایش موهام معلوم باشه دارم فقط با لباس کوتاه و جلوباز و ای ...

خودت میدونی ولی بهتره برید مشاور

من تجربه خوبی اززندگی بااین ادما ندارم

اره مثلااون خوشگله فکر میکنه زشتی بهتره     یه چیزایی انقدر واضحن که تجربه کردن نمیخواد

میدونی طرف وضع مالیش خوب نیست فک میکنه پولدارشه خوشحالتره 

میدونی اینجوری بگم ادما گاهی دنبال چیزاین که انگارگمشون کردن !

نه موافق رفتار نامزد ایشونم 

ن نظرهای اینجا ال کن بل کن 

ایشون از اول باید خودش مشخص میکرد واجازه نمیداد نظر بدن درمورد پوششون مطمن باش مثل همون خانمی که میگه دوس دارم بهم گیر بده اولش ذوق میکرده الان به اینجا کشیده 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم