2777
2789

آقا پسری که بحث عشق و علاقه میشه کلا موضوعو عوض میکنه و هیچ جوره علاقع رو گردن نمیگیره

ولی چند سال پیش دوستت داشته اما یه موضوع هایی پیش میاد هرکی میره سراغ زندگی خودشو هرکیم تو رابطع میره

حالا بعددد چند سال مجددا باهم حرف میزنیم

خیلییییییم حرف میزنیم

امل کل حرفا شوخی طوره حتی راجب مسائل جنسی

امااا هیچ جوره عشق و علاقه رو گردن نمیگیره

حالا سوال من اینه که آیا ممکنه بعد ی مدت بیرون رفتن و صحبت کردن علاقه مند بشه

..

اینم بگم ک یه موضوع بد تو زندگیش ب وجود اومد کع شغل و ماشینش و اینلرو از دست داد و الان شرایط روحی خوبی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگع مردی ک ماشین و کار نداشتع باشع و از لحاظ اقتصادی تو فشار باشع اخلاقش ب خودی خود گتد میشع اما اگه پول داشته باشه واقعا اوکی۶ از نظر از اخلاق البته این نظر و تجربیتت شوهرم بود

دوست گلم من با کسی ک ی بار کات کردم و رفته پی یکی دیگه منم با یکی دیگع وارد رابطع نمیشم

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
شوهرم میگع مردی ک ماشین و کار نداشتع باشع و از لحاظ اقتصادی تو فشار باشع اخلاقش ب خودی خود گتد میشع ...

نه باهم نبودیم

صرفا فامیلیم 

فقط ی بار ابراز علاقه کرد ک خب شرایط بدی بود و دیگ هرکی رف پی زندگی خودش