2777
2789
من دانشگاه خوب خوندم سابقه کار مرتبط ام دارم ولی نیست همه میگن بی عرضه ای  😭😭😭

خب سعی کن چیزاییو که نیازه یاد بگیری و بعد درخواست کار بدی

مهارتاتونو بالا ببرید با توجه به چیزی که اکثرا نیاز دارن

مثلا من متوجه شدم که شرکتای تهویه مطبوع نیاز دارن که به این که نرم افزار رویت رو تا حدی بلد باشی در کنار بقیه نرم افزارا،واسه همین رفتم دنبالش و اضافه بر سازمان یادش گرفتم

البته اینم قبول دارم که یه سری رشته ها سخته کار پیدا کردن،ولی خب باز باید آدم سعیشو بکنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حرفتون درسته اما خودِ پزشکی ، منظورم عمومی و متخصص و پیراپزشکی بیکار نمیتونن مگر این که سرمایه نداشت ...

این همه درس بخونی تهش چون بابات کارگره یا شوهرت پولدار نیست باید بشینی تو خونه... 

یا چون پارتی نداری نمیتونی استخدامی قبول شی

خنده داره😊

داداشم داره مزشکی میخونه... این همه سال بخونه تازه میشه پزشک عمومی بعدش باید ۲ سال بره طرح ، اومد سنش گذشته ولی پول چی؟! هیچی 

باید بخونه تا دستیاری قبول شه بازم باید بخونه تا متخصص شه 

سنش میره بالای 30 ولی هنوز هیچی نداره 

چون هیچی نداره نمیتونه مطب بزنه 

باید به سختی زندگی کنه تا بتونه یه مطب بزنه یا یه خونه و زندگی در شان پزشک برا خودش بسازه... 

حقیقت اینه که از پزشکی نمیشه به پول رسید... طرف پیر میشه تا زندگیش ساخته شه مگه اینکه ددی پولدار باشه از روز اول پول بریزه تو دست و پاش

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب سعی کن چیزاییو که نیازه یاد بگیری و بعد درخواست کار بدی مهارتاتونو بالا ببرید با توجه به چیزی که ...

مهارت کجا ببرم بالا فقط حرف میزنی

بالاخره باید جایی رات بدن یاد بگیری

حتی اگه بیکار بمونیم هم دانشگاه یه تجربه ی تکرار نشدنیه باید بری دانشگاه هرچی باشه بهتر از دیپلمه بو ...

با دروغ خیال خدتو راحت کن این همه‌لیسانس بیکار بیچاره ها ۴ سال از بهترین سالای عمرشون حروم دانشگاه کردن ولی من اشتباشون نمیکنم

این همه درس بخونی تهش چون بابات کارگره یا شوهرت پولدار نیست باید بشینی تو خونه...  یا چون پارت ...

بخاطر همینه شماهایی ک پزشکی و حقوق و اینا خوندین نسبت ب من ک دیپلمم واقعا پیش کش ینییی واس شماها کار نیس پ

چ برس ب ماااا

بخاطر همین قید دانشگوهو زدم😂

بخاطر همینه شماهایی ک پزشکی و حقوق و اینا خوندین نسبت ب من ک دیپلمم واقعا پیش کش ینییی واس شماها کار ...

من نمیزارم بچم درس بخونه همین که دیپلم گرفت میفرستم پی یه هنر 

پسر که باشه بچم سیکلشو گرفت میفرستم بره یه هنری یاد بگیره از سربازی برگشتنی بره برا خودش کار راه بندازه 

دقیقاً حکایت خیلی از دوستای داداشمه... رفتن هتر یاد گرفتن از سربازی برگشتن برا خودشون کاسبی راه انداختن تو این چند سال هم به درآمد ایده آل رسیدن رفتن مکانیک و هیدرولیک ساز و بطری ساز و جلوبندی ساز شدن... واسه خودشون اعتبار و پول دارن 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊