2777
2789
عنوان

چرا همیشه لباسای تیره میپوشن

1112 بازدید | 71 پست

ادم میره بیرون همه مردم لباس تیره شال دراز روسری اندازه پتو روحیه ادم خراب میشه اصلا من دیروز مانتو خریدم نارنجی با شاله نارنجی همه بیرون نگام میکردن انقد براشون عجیبه من کلا همه لباسام صورتیو نارنجیو اصلا شال مشکی ندارم متنفرم از مشکی با دوستم رفتم خرید کفشه زرد داشت عاشقش شدم گفتم بخر میگه نه مشکی 😑😑 پول داشتم خودم میخریدمش بیاین نرمالیزه کنیم لباسای رنگیو مطمعنم این تاپیک میترکه ولی برام مهم نیست چون خیلیا دوست ندارن ما لباسای شاد بپوشیم   😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سلایق فرق داره😅😅من در حالت عادی هم دوس ندارم کسی نگاهش بهم بیوفته،اصن رنگ نارتجی برام سمه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

چه ربطی به تو داره حالا❤😁

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است

نه والا اینجا هیشکی کار هیشکی نداره هر کی هر رنگ بخواد میپوشه 🤐الکی موضوع و جنایی نکنید 😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤