2777
2789
عنوان

دست به زن

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 22 پست
😳یعنی چی دست بزن داره؟اگه دست بزن داره که هیچ خیلی دوست دارین‌ همو بگو بره پیس مشاور ،احتمال ...

از وقتی چند بار دستش روم بلند شه علاقم کمتر شده ولی بازم نمیدونم چیکار کنم اخه ۴ سال باهاش بودم

دست بزن جزو مهمترین دلایل طلاقه تو دادگاه ک راحت طلاق بگیری راحت شی  برین مشاوره اگ خیلی خوبه& ...

خیلی ادم خوبیه ولی اینکه ی موقعی دعوای بد میکنیم دستش روم بلند میشه اذیتم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این خیالش راحته ک میزنه  دیگ ببین زنش بشی چی بشه ...

به نظرت مردی حاضر میشه با چنین شرایطی ازدواج کنه؟ 

از آیندم میترسم ولی میگم بهتر از اینه ک باهاش باشم حداقل کلا ازدواج نمیکنم

از وقتی چند بار دستش روم بلند شه علاقم کمتر شده ولی بازم نمیدونم چیکار کنم اخه ۴ سال باهاش بودم

چون چهار سال باهاش بودی میخوای آیندتو تباه کنی ،

اگه احساس می‌کنی درست بشو هست که کمکش کن ،اگه نه ی درصد شک داری بیخیال شو 

ی عزیزی میگفت اگه سر سفره عقد فهمیدی که طرفت خوب  نیست پا شو نشین ادامه‌ نده 

زندگی تو خونه با دوستی خیلی فرق داره ،همه مدل بشناسی سر زندگی با طرفت بره تازه میفهمی همچنین هم نشناخته بودیش

چون چهار سال باهاش بودی میخوای آیندتو تباه کنی ، اگه احساس می‌کنی درست بشو هست که کمکش کن ،اگه نه ی ...

اره حرفت کاملا درسته 

ولی خودمم موندم چیکار کنم کاش باهاش رابطه نداشتم میتونستم راحت تر تموم کنم 

میترسم خواستگار برام پیدا نشه البته الان با قدیم خیلی فرق کرده هر پسری حداقللل یک بار رابطه داشته ولی چیکار کنم فرهنگ اینه دختر باید افتاب مهتاب ندیده باشه