2777
2789
عنوان

ازاد شدم خوشالم ننه💃🏻🤙🏻🤤😏😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونی ما داریم چی می کشیم که این حرفو میزنی حداقل هر چی باشه از استرس و بیخوابی بهتره

وااا مگه ما مدرسه و دانشگاه نرفتیم 

تازه الان مقایسه میکنم مدرسه شماهارو با خودمون زمین تا آسیمون فرقشه و شماها راحت ترید 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

کسایی که میرن دانشگاه وبعد تموم شدن دانشگاه باز باید برن سرکار هیچ وقت اینجوری راحت نمیشن 🥲💔

این روزا هم که بخاطر مسائل اقتصادی واجتماعی باید تا اخرین لحظه هرروز تلاش کنی ‌و وقت استراحت نداری 

وااای درکت میکنم😄خیلی مباااارکت باشه.آزااااااد بچرخ.البته بعدیه مدت زندگی هدفمند رو ترجیح میدی ولی فعلا لذت ببر و کیفشو بکن.خدا برات خیرو خوبی بخواد دخترم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

اما برای من بهترین سال ها همون سال‌های مدرسه بود.متاسفانه بعدا آدم متوجه میشه. 

البته نمیدونم شاید برای خیلیا برعکس باشه.

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨
روز اول خوشحالیته به سن من برسی دلت برا روزای مدرسه ۉ دانشگاه تنگ میشه

بره چی؟؟ط معلمای عصبی و مسخره؟ درسا؟؟؟استرسا؟؟؟ ۵صب بیداریاا؟؟؟ من از ۱۰ متریشم رد نمشممم دلم تنگ شش خخخ

الان تو ۲ سال پیش منه

تبرییییییک😂😂😀😀

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

الان خوشحالی چند سال دیگه پشیمون

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜