2777
2789
بچه  ندارم

ولش کن منم اشتباه تورو کردم ولی من بچه داشتم تا طلاق رفتیم درسته دوسم داره ولی الان پشیمونم چون فقط دوست داشتن مطرح نیست مسئولیت پذیرنیستن که سراغ نمیگیرند یا آدمش کن یا طلاق بگیر وگرنه زندگی خوبی در انتظارت نخواهدبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی هست قهر طولانی اومده باشه بعد شوهرش پشیمون شده باشه من از اون خوشگل ترم هستم

عزیز دلم ...مردی ک یک ماه از زنش بی خبر باش اون دیگ مرد زندگی نمیشه برات ...بجای انتظار بفکر خودت باش ...مردی ک زن و زندگیش رو دوس داشته باش اجازه ۵ دقیقه قهرم بهش نمیده چ برس ب بی خبری ....توم بهتره اول بفکر خودت باشی ک اگ نبود اذیت نشی و مهمم نباش برات

ولش کن منم اشتباه تورو کردم ولی من بچه داشتم تا طلاق رفتیم درسته دوسم داره ولی الان پشیمونم چون فقط ...

شما چه مدت قهر بودید خونه باباتون... بعد چ مدت مهریه اجرا گذاشتین شوهرتون پیام میداد بهتون

بعد ک اومد خونه رفتارش چطور بود 

بهترشدتایه مدت البته تواین چندماه بامادرش بحثش شده بود چون بابچم بدرفتاری کرده بودن اینم بخاطراین چیزای برگشت خونه اولش راهش ندادم اینقدرزدمش ولی پرروپرواومدخونه ومعذرت خواست وگفت هیچوقت دیگه خونه روترک نمیکنم

کسی هست با نماز و قرآن شوهرش خوب شده باشه و برگرده

جلوگیری از #طلاق
بسیارمجرب است

آیات مبارک زیر را نوشته نزد خود نگهدارد،ان شاالله همسر از طلاق منصرف گشته و #محبت به کمال رسد

آیه 74 سوره بقره :
ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُكُمْ مِنْ بَعْدِ ذَلِكَ فَهِيَ كَالْحِجَارَةِ أَوْ أَشَدُّ قَسْوَةً وَإِنَّ مِنَ الْحِجَارَةِ لَمَا يَتَفَجَّرُ مِنْهُ الْأَنْهَارُ وَإِنَّ مِنْهَا لَمَا يَشَّقَّقُ فَيَخْرُجُ مِنْهُ الْمَاءُ وَإِنَّ مِنْهَا لَمَا يَهْبِطُ مِنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَمَا اللَّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ ﴿۷۴﴾
آیات 1 و 2 سوره انسان :
هَلْ أَتَى عَلَى الْإِنْسَانِ حِينٌ مِنَ الدَّهْرِ لَمْ يَكُنْ شَيْئًا مَذْكُورًا ﴿۱﴾
إِنَّا خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ نُطْفَةٍ أَمْشَاجٍ نَبْتَلِيهِ فَجَعَلْنَاهُ سَمِيعًا بَصِيرًا ﴿۲﴾

💎لازم به ذکر است به حرام عمل نشود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم