2777
2789
عنوان

طرح یکپارچه خودرو

693 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

از دیشب هرچی میرم تو سامانه یکپارچه و کدملی رو میزنم مینویسه نام کاربری یا شماره رمز اشتباه است 

چن بارم بازیابی رمز زدم بازم وارد نمیشه 

کسی نمیدونه چرا اینجوریه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشیتوخاموش روشن کن باکروم واردشو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

گوشیتوخاموش روشن کن باکروم واردشو

با چن تا گوشی امتحان کردم نشده به نظرتون امکان داره حذف شده باشم 

با چن تا گوشی امتحان کردم نشده به نظرتون امکان داره حذف شده باشم 

نه احتمالامشکل سایته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شرایط چی؟ مگه ثبت نام هست؟

۲۰ تا ۲۹ اردیبهشت ثبت نام بود الان نتایج اومده 

نه احتمالامشکل سایته

خدا کنه 

همش نگرانم اخه مال اطرافیانم همه زدن و تاریخ تحویل رو دیدن جز من 

برا ما زده زمستان 403 ینی دیگه فعلا نیاز نیست پول واریز کنیم تا سال دیگه ؟ چجوریه اخه ؟ 

اره پولتونو میتونید از بانک بردارید 

تا خودشون بهتون پیامک بدن واسه واریز وجه 

برا ما زده زمستان 403 ینی دیگه فعلا نیاز نیست پول واریز کنیم تا سال دیگه ؟ چجوریه اخه ؟ 

سه ماه قبل از تحویل میگن برید واسه تکمیل وجه 

نه دگه پولتوبردار