2777
2789

مثل اينكه ليسا يا رزي بلك پينك اين عروسك رو دستشون گرفتن و تبليغ كردن. 

الان هموم يذره لبوبويي كه كلا ٢٠ سانت هم نميشه فيكش يا به قول فروشنده ها هاي كپيش ٨٥٠ تومنه و خب اولا مردم براي خريدنش تا كجاها صف ميكشيدن...😑

و مطمئنا أين هم از مد و چشم خواهد افتاد و چه چيز چرتي هم هست...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نجف دیدم7دینار بود

خیلی ازش خوشم اومده بود نمی دونستم که جریان داره و یهو ترند شده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
از اول مهر کیف هر دختری در هر مقطعی رو ببینی یه لبوبو بهش وصله 🤢🤮

رو دفترا جامدادی لباس کلاه رو همه چی چاپ  شده لامصب

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
خز بازی ایرانیا هرگز تموم نمیشه

ربطی به ایران نداره یه شرکت چینی اینا رو برعهده گرفته تولید میکنه به کل دنیا صادر میکنن

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

شمالیسارومیشناسید؟؟بلک پینکوچی؟خیلیامیشناسن؟؟یامنم که برام مهم نیس

يه بند كي پاپن

زياد افراد مهمي نيستن 

بيشتر بچه ها و نوجوونا ميشناسنشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

ربطی به ایران نداره یه شرکت چینی اینا رو برعهده گرفته تولید میکنه به کل دنیا صادر میکنن

ولي ايرانم گرفته ديگه 

ميگفت توي دندون پزشكي يه اقايي لبوبو وصل كرده بود به خودش😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

اسم اصیلش اسطوره ی پازوزو هست که از بین النهرین و تمدن هایی مثل بابل سرچشمه میگیره 

تو تصویر پایین نمونه کتیبه ازش هست که یه پرنده به همین شکله با دو گوش و دندان های بیرون زده

پازوزو فرمانده شیاطین باد هاست

اسم لبوبو هم مشابه کلمات اکدی هست که استفاده میشد مثل پازوزو هومبابا و ...

تو تصویر پایین هم خدای خورشید که تو سرزمین بابل اسطوره بوده با پازوزو درگیر هست

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡