2777
2789
عنوان

اسباب کشی دارم از کجا شروع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی .از لوازمی که کمتر استفاده میشه متل دکوری _چینی_رختخواب _لباس _کیف و کفش  کارتن کن حتما روش بنویس مربوط به کجاست که یه سره کارگر بذاره اونجا بازش کن و بچین 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
تمیزن انرژیتو هدر نده مگه تو کمد ظرف کثیف میشه ؟ فقط کارتن کن انقد کار داری که بذار انرژیت برای بقی ...

حدودی تموم شده شستن یام آخراشه. کلی کار دارم با يه بچه شلووووغ

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی
بسلامتی .از لوازمی که کمتر استفاده میشه متل دکوری _چینی_رختخواب _لباس _کیف و کفش  کارتن کن حتما ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی خوبت

منم اسباب کشی دارم خواهر....ووو فردا میخوام پتو هامو بشورم وبعدش برم سراغ اشپزخونه

من پتوهارو تک نفره هارو ماشین شست دو نفره هارو دیگه گذاشتم خونه جدید بشورم

منم اسباب کشی دارم خواهر....ووو فردا میخوام پتو هامو بشورم وبعدش برم سراغ اشپزخونه

خداقوت همه کارای اسباب کشی رو دوش ما خانوماست بعدشم چیدنش یه پروژه دیگه س

من سه هفته اس اسباب کشی کردم به معنای واقعی کلمه ساییده شدم همونایی کهشستی و جمع کن بزار کارتون د ...

ااا چه جالب ممنونم گلم 

منم یه ماه دیگه باید بریم از اینجا . فعلا فقط دارم کارتن جمع میکنم . ای خدا رحمی به ما مستاجرها بکن ...

کارتونم گیر نمیاد باید بگردی پیدام کنی پول باید بدی بخری