2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه که عروسمون دوس دارم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12816 بازدید | 243 پست

چقدر ریز شدید تو بحث صیغه نامه دیدند دختر حانلس یه صیغه نامه براش جور کردند کاری نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگن مراقب روابط  باشی میگن آزادی نیست ، تو این جور روابط بیشتر به زن ضربه میخوره.

حالا برادر ایشون یه صیغه نامه دارن  اینه اوضاع،حالا در مواقع دیگه 

اگه پسر بچه رو گردن نگیره چی..‌

چی به سر اون دختر و بچه میاد..

منع روابط آزاد برای پسر و دختر یکی از علت هاش همینه...

دخترا بیشترین ضربه رو میخورن چه روحی و احساسی چه جسمی 

ولی کو گوش شنوا

بعد خودشم زنگ زده بیایید منو بگیرید................یعنی خانوادش تو این 8 ماه کاریش نداشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

تو که گوشواره خریدی با لباس 

دیگه چرا داری بد عروستو میگی

کاری که شده،،،بیخیال بابا

هر دو مقصرن....پس فقط دختر رو متهم نکنید....

كاري با موضوع داداشت ندارم واي با همه ي ادمها معمولي و عادي رفتار كنيد 

نه خيلي دوستانه و صميمي و نه بي محلي و قيافه گرفتن

كاملا معمولي حتي با پدر مادر و بچه و دوست و ….

به عنوان يه ادم خيلي مهربون و دلسوز كه خيلي آسيب ديده اينو ميگم

الان باید چکار کنین عقد کنن؟ عروسی چی؟ وای اگه مردم نبودن چه خوب بود. 

عقد میکنن و عروسی هم نمی‌گیرن میرن سر خونه زندگیشون .این بیست روزم ب خاطر آزمایش ژنتیک بچه صبر کردیم

Queen of Ants😇
تو که گوشواره خریدی با لباس  دیگه چرا داری بد عروستو میگی کاری که شده،،،بیخیال بابا هر دو ...

من که چیزی ب روشون نیاوردم و عادی رفتار کردم .بد عروسمونم نمی‌گم شرایطو تعریف کردم که چیشده و داستان از چه قراره  بالاخره خودمو ک نمیتونم ب خریت بزنم این خواستگاری معمولی نبود .الان چون بچه دارن فقط دوس دارم خوشبخت بشن و تمام

Queen of Ants😇
ببین لج نیستم باهاش ولی از کاری که کردن خیلی ناراحت شدم .چندین روز فقط گریه میکردم اون موقع ها  ...

حق داری والا 

منم اگه یکی از خانواده ام این کار کنه تا مدت ها ناراحتم

تو بهتم 

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

تو که گوشواره خریدی با لباس  دیگه چرا داری بد عروستو میگی کاری که شده،،،بیخیال بابا هر دو ...

من برا کسی گوشواره نخریدم  اسی خریده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......