2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه که عروسمون دوس دارم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12816 بازدید | 243 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صیغه نامه داشتن

بدون اجازه پدر ک نمیشه 

چجوری صیغه کردن

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

الان چرا عقدشون نمیکنین پس 

نکنه قراره از بچه ازمایش دی ان آ بگیرین؟

اره خوب کردی کادو دادی 

بلخره ک باهم زندگی خواهند کرد 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

حالا ک دیگه شده.

فقط استارتر حد و حدود رو رعایت کن منظورم اینه ن اونقدر تحویلش بگیر ک خودشو بگیره

ن بهش تلخی کن ک بدتر معذب شه

میانه.

خیلیم کار خوبی کردی براش هدیه گرفتی حرمت داداشتو نگه داشتی

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

بعد خودشم زنگ زده بیایید منو بگیرید................یعنی خانوادش تو این 8 ماه کاریش نداشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

بعد چطور یه دختر مجرد میتونه صیغه کنه؟ لابد پدرش رضایت داده دیگه

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

سلام 

اینکه چرا نگفتن و کی اصرار کرده و کی انکار با صیغه بوده یا نبوده به نظرم اصلا مهم نیست مهمه اینه که الان با لزرگترا زیر و پروبال اینارو بگیرن که زندگیشون شکل بگیره و بچه در ارامش نسبی بزرگ بشه 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
چقدر خانواده دختره بی خیال بودن  من اگه جای دختره بودم الآن سر قبرم فاتحه میخوندید برام  ...

اگه خود منم بودم ب خدا الان زنده نبودم .من سه سال عقد دختر بودم نمیذاشتن با شوهر خودم باشم

Queen of Ants😇
بعد چطور یه دختر مجرد میتونه صیغه کنه؟ لابد پدرش رضایت داده دیگه

اصلا کف و خون قاطی کردم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......