2777
2789

سلام

تو ساری یا شهرهای نزدیک مثل قائمشهر، فروشگاهی (چه آنلاین چه حضوری) میشناسید که لوازم بهداشتی و آرایشی وارداتی با قیمت خوب داشته باشه؟

یه ضدآفتاب ایرانی خریدم که ظاهراً خوبه ولی نمی‌دونم چرا وقتی استفاده می‌کنم چشمام یه کوچولو می‌سوزه با این که حواسم هست اطراف چشمامو نزنم. میخوام یدونه گرونتر بخرم ولی بعضی از پیجا کرم‌های خارجی رو خیلی گرون میدن. 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

برو دکتر پوست بهت ضد افتاب مناسب پوستتو میده .خارجی و ایرانی ملاک نیست.

اتفاقاً ماه پیش رفتم

برام یه ضدآفتاب نوشت که پارابن داشت

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بابل میشناسم وسایلش عالیه ضد افتاب لافارر عالیه

اسم فروشگاه و آدرسش رو میگید لطفاً 🌺

اسم فروشگاه و آدرسش رو میگید لطفاً 🌺

اسم فروشگاه یادم رفته یعنی هیچ وقت دقتی نکردم ب اسمش

ولی آدرس پیش پل کارگر 

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️
اسم فروشگاه یادم رفته یعنی هیچ وقت دقتی نکردم ب اسمش ولی آدرس پیش پل کارگر 

ممنون