2777
2789
عنوان

مراقبه

128 بازدید | 12 پست

تمرکز بر " من هستم " صورتی از توجه است. 

توجه تقسیم‌نشده خودتان را به مهم‌ترین چیز در زندگی خودتان بدهید : به خودتان.

از جهان شخصی خودتان شما مرکز هستید – بدون شناختن مرکز چه چیز دیگری را می‌توانید بشناسید؟ 

...

ماهاراج

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بی‌تقلایی نتیجه تقلا است

" تقلای آگاهانه عمدی ضروری است تا به آن وضعیت بی‌تقلای سکوت نائل گشت. "

ماهارشی

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مغزم داره ارور میده😶

چه چیزی شاهد ِ این ارور هست ؟همون چیز کافیه 

آری من دیگه میروم🚶 

🤐

ولی واقعا مهارت میخواد کسب کردنش

الویت باید باشه تا تبدیل به مهارت شه 

هنگام مراقبه، تنها کار تو این است که نسبت به آنچه که در این لحظه برمی خیزد کنجکاو باشی.

سعی نکن که از هیچ کدام از تجربیاتت خلاص شوی.

افکار دیوانه کننده: تنها نگاهشان کن

احساسات نامطلوب: فقط در آنها نفس بکش. با آنها گریه کن. بخند.

حتی به آن بخشی از وجودت که از مراقبه کردن بیزار است هم عشق بورز؛ آن بچه ای که نمیتواند ساکن بنشیند و میخواهد جای دیگری باشد.

آن بچه ای که به خاطر افکار "غیرمعنوی" و احساسات "منفی" اش احساس گناه و خجالت می کند.

کودکی که شدیداً دلش میخواد از این جا فرار کند و کار دیگری انجام دهد.

با آغوشی باز آنها را در بر بگیر.

در آنها نفس بکش و به آنها عشق بورز

در مراقبه، هر چه که نامطلوب است؛ خواستنی است.

حتی مقاومت تو، مقدس است  

جف فاستر

هنگام مراقبه، تنها کار تو این است که نسبت به آنچه که در این لحظه برمی خیزد کنجکاو باشی. سعی نکن که ...

🥹❤️عالی 

ایده‌ی اشراق تدریجی یکی از زیباترین توجیهات است، و برای ذهن جذاب است زیرا تنها چیزی که ذهن می‌شناسد تدریجی است.

تمام زبان ذهن، زبان زمان است. هرکاری که ذهن بتواند انجام دهد باید در زمان انجام شود، ‌نیاز به زمان دارد.

ولی اشراق در زمان اتفاق نمی‌افتد. وقتی می‌گویم که می‌تواند در یک لحظه اتفاق بیفتد،‌ لطفاً مرا بدنفهمید! ــ آن لحظه ابداً بخشی از زمان نیست! می‌گویم می‌تواند بی‌درنگ رخ بدهد؛ ابداً‌ نیاز به زمان ندارد، حتی یک ثانیه هم مورد نیاز نیست. می‌تواند همین حالا رخ بدهد… ولی تو می‌چسبی. می‌گویی، “چطور ممکن است؟ من باید آهسته‌آهسته هشیار، مراقبه‌گون و آگاه بشوم. من باید قطعه‌قطعه وجود ناخودآگاهم را متحول کنم: من باید طمع، خشم، شهوت، حسادت، مالکیت، نفرت و هزارویک چیز دیگر را دور بریزم و هریک از اینها زمان می‌برد. باید ترس را رها کنم، باید هویت‌گیری خود را با بدن و ذهن رها کنم، ‌باید وابستگی‌هایم را رها کنم….” و این فهرست تقریباً بی‌نهایت است.

تا ابد طول می‌کشد تا تو به اشراق برسی!

درواقع، اینگونه هرگز به اشراق نخواهی رسید. خودِ همین فکر که اشراق یک روند تدریجی خواهد بود: فقط راهکار ذهن است برای به تعویق‌انداختن آن.

اشراق همیشه ناگهانی است.

موضوع درک، بینش و روشن‌شدگی است. مانند یک برق ناگهانی در آسمان است. همیشه چنین اتفاق افتاده است.

گوتام بودا به مدت شش سال برای اشراق خودش کوشش کرد، یک روند طولانی بود. او از راه‌ها و روش‌های بسیاری پیروی کرده بود. هرآنچه را که در توان انسانی ممکن بود انجام داده بود، ‌‌ولی اتفاقی نیفتاده بود. او در یک دایره چرخ می‌زد: همانجا بود که شروع کرده بود، هیچ کجای دیگر نمی‌رفت. خسته شده بود، کاملاً‌ خسته.

عاقبت یکشب این روشن‌شدگی و ادراک عمیق و ناگهانی برایش رخ داد که تمام تلاش‌هایش بی‌ربط بوده است.

اشراق چیزی مانند یک دستاورد نیست؛ فرد نمی‌تواند آن را به دست بیاورد. فرد برای رخ دادنش باید ازبین برود. یک رخداد است و فقط وقتی واقع می‌شود که نفس غایب باشد. و هروقت تو کاری انجام بدهی نفس بیشتر و بیشتر تقویت می‌شود. نفس همان عمل‌کننده است؛ و اشراق در وضعیت بی‌عملی رخ می‌دهد. اشراق فقط تشخیص کیستی خود است؛ موضوع به‌دست آوردن نیست. تو پیشاپیش همان هستی! فقط یک بیداری، فقط یک چرخش به درون مورد نیاز است.

اوشو

ایده‌ی اشراق تدریجی یکی از زیباترین توجیهات است، و برای ذهن جذاب است زیرا تنها چیزی که ذهن می‌شناسد ...

👏👏خیلی عجیبه ..انگار که بقول مولانا دوست دارد یار این آشفتگی ،کوشش بیهوده به از خفتگی .انگار تا تلاش نکنی مثل اکثر   مردم از  اصل خودت  غافل میمونی ..اما تلاش هم کنی باز  تو این رویایی .. وقتی تلاش میکنیو نمیسه وا میدی اما یهو بعد از تمام تلاش ها و خستگیا سکون خودش رو هویدا میکنه . میفهمیم که  ما نبودیم ..