2777
2789

شوهرم تازه برام واسه تولدم گرفته بود میخواستم بفروشم ببرم دندونهای دخترم ودرست کنن ولی اونروز مهمون داشتیم دوستهای دخترم بودن ۱۲سالشون دستم بود بعد که رفتم آشپزخونه روجمع کنم نمیدونم دراوردم یاکجاگذاشتم یااینکه کسی برداشته هرجاتوخونمون گشتم ولی پیداش نکردم🥺🥺

مبلارو قشنگ بگرد تو درزای مبل و نگاه کن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت برداشته 😂

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

یه ذکری هست اگر بخونی و توی خونه باشه پیدا میشه و به چشمت میخوره اگر نخورد بعنی خونه نیست

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
نه 

میشه واسم گزارش بزنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10896369/فروش-خونه-موروثی-هرکی-اطلاع-داره-بیاد-لطفا

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂