اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از دیروز آب زیاد خوردم ولی ترس از خانوادم نبود حتما میرفتم دیروز 🥲
عیب نداره .. بهتر میشی تا فردا .. فقط اینکه دیگه اینکارو نکن سعی کن قوی باشی . مشکلات همیشه هست نمیشه که آدما سر هرچیزی خودکشی کنن . ضمنا خودکشی و مردن به این اسونی نیست ۱۰۰ تا آلپرازولامم بخوری نمیمیری فقط اسیب کلیه و کبدت میزنی دیالیزی میشی فلج میشی ایزیلایفی میشی زیاد دیدم دختر جوون که دیالیزی و پوشکی شده و پشیمون شدن ولی دیره
شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸ وزن فعلی ۵۹/۸۰۰