2777
2789
عنوان

خودکشی 🥲به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 112 پست
توچرا نمیترکی؟

گزارش بزن

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیت نمیشه . فقط آب و ابمیوه زیاد بخور بشوره ببره .. شست و شوی معده مال وقتیه که تازه یک ساعت از قر ...

از دیروز آب زیاد خوردم ولی ترس از خانوادم نبود حتما میرفتم دیروز 🥲

برو دکتر تا نمردی بدبخت

خودکشی کرده‌که بمیره دیگه فقط نمیدونم‌چرا امده میپرسه چه کار کنم

چند سالتونه انقدر میاید حرف خودکشی میزتید سن های بالاتر انقدر بدبختی دارن شما چقدر تحملتون کمه

الانم باید بری سریع بیمارستان فقط همین

زنگ بزن ۱۱۵ راهنمایی بگیر ولی باید بری دکتر در نهایت برای یه بحث با بابا هم خودکشی نمیکنن، لااقل ا ...

واقعا یه بحث نیست اینکه هر روز میزنه تو سرم واسه تصمیمی که ۳ سال گذشته ازش 

خسته شدم بخدا یه بار نشده یه اشتباه کوچیک بکنم ولی واسه یه بار تصمیم این همه تحقیر حقم نیست😭

واقعا اون همه دارو خوردی و الان خوبی؟؟؟؟ به یکی از اعضای خانوادت بگو سریع حداقل حالت بد شد بدونن چی ...

شآید باورتون نشه ولی هیچکس و بجز پدر و مادرم ندارم 

از دیشب که حالم بده حتی جرات نمیکنم از اتاق برم بیرون که بفهمن

از دیروز آب زیاد خوردم ولی ترس از خانوادم نبود حتما میرفتم دیروز 🥲

عیب نداره .. بهتر میشی تا فردا .. فقط اینکه دیگه اینکارو نکن سعی کن قوی باشی . مشکلات همیشه هست نمیشه که آدما سر هرچیزی خودکشی کنن . ضمنا خودکشی و مردن به این اسونی نیست ۱۰۰ تا آلپرازولامم بخوری نمیمیری فقط اسیب کلیه و کبدت میزنی دیالیزی میشی فلج میشی ایزیلایفی میشی زیاد دیدم دختر جوون که دیالیزی و پوشکی شده و پشیمون شدن ولی دیره

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰