2777
2789
عنوان

خودکشی 🥲به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 112 پست
از دیروز تا الان هیچ اتفاقی نیوفتاده  میترسم به خانوادم بگم

گذاشتی روت اثر کنه بعد 😶من یکی رو میشناسم دیازپام خورده بود دو‌ ورق دو سه روز فقط خواب خواب بود دکتر گفته بود هیچیش نمیشه خوبه متفورمین اینهمه خوردی کما نرفتی از افت قند 😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا واسه تبلیغ تگ نکنین گزارش بزنین پستشو هم خودش زودتر لغو میشه هم پستش پاک میشه با تگ من فقط کارم ...

گزارش زدم🫠

چشم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

دختر جون مردنی که در کار نیست ولی عوارضش بیچارت میکنه، پاشو همین الان برو دکتر به جای تاپیک زدن، کتک بخوری، ابروت بره، ضایع بشی و.... هر چی هر چی هم بشه باید همین الان بری دکتر 

هیچیت نمیشه . فقط آب و ابمیوه زیاد بخور بشوره ببره .. شست و شوی معده مال وقتیه که تازه یک ساعت از قرص خوردنت گذشته باشه وگرنه فایده نداره ... الان بری اورژانس نهایت یه سرم بزنن .. تو همون سرمو به جاش تو خونه یه عالمه آب و مایعات مخصوصا آبمیوه بخور . سردردت به خاطر افت قندتع چون متفورمین قندو میندازه . من پرستارم

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
من۱۳تا الپروزولام خوردم ۱۰دقه نشد بیهوش شدم بردن معدموشستشودادن بازم تا یروز بعدش گیج بودم تو چطور ۲ ...

همون منم‌ تعجب کردم شاید اسی الکی این تاپیک رو راه انداخته پر بازدید بشه

من۱۳تا الپروزولام خوردم ۱۰دقه نشد بیهوش شدم بردن معدموشستشودادن بازم تا یروز بعدش گیج بودم تو چطور ۲ ...

نمی دونم مامانم یکی میخوره در روز حالش بد میشه 

من ۲۰ تا خوردم انگار نه انگار فقط سر دردم 

دیروز حال روحیم داغون بود🥲

ترو‌خدا برو بیمارستان شاید دور اثرذمیکنه

پاشو عزیزم پاشو به یه بهانه برسون خودتو بیمارستان

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 

الان دیگه معدتو شستشو نمیدن چون هضم شدن تقریبا فقط مایعات زیاد بخور تا دفعشون کنی 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

مثلا که چی؟ 

با مرگ حل میشده؟ به عواقبش فکر نکردی

چه کاریه کردی زود برو دکتر

از خدا بترس 

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است