از دیروز تا الان هیچ اتفاقی نیوفتاده میترسم به خانوادم بگم
گذاشتی روت اثر کنه بعد 😶من یکی رو میشناسم دیازپام خورده بود دو ورق دو سه روز فقط خواب خواب بود دکتر گفته بود هیچیش نمیشه خوبه متفورمین اینهمه خوردی کما نرفتی از افت قند 😐😐
لطفا واسه تبلیغ تگ نکنین گزارش بزنین پستشو هم خودش زودتر لغو میشه هم پستش پاک میشه با تگ من فقط کارم ...
گزارش زدم🫠
چشم
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
دختر جون مردنی که در کار نیست ولی عوارضش بیچارت میکنه، پاشو همین الان برو دکتر به جای تاپیک زدن، کتک بخوری، ابروت بره، ضایع بشی و.... هر چی هر چی هم بشه باید همین الان بری دکتر
هیچیت نمیشه . فقط آب و ابمیوه زیاد بخور بشوره ببره .. شست و شوی معده مال وقتیه که تازه یک ساعت از قرص خوردنت گذشته باشه وگرنه فایده نداره ... الان بری اورژانس نهایت یه سرم بزنن .. تو همون سرمو به جاش تو خونه یه عالمه آب و مایعات مخصوصا آبمیوه بخور . سردردت به خاطر افت قندتع چون متفورمین قندو میندازه . من پرستارم
شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸ وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است