2777
2789
خب چرا تا دلار میره بالا  هنوز قیمت مصالح نیومده خونه یهو میکشه بالا  اینو نمیبینی اونو ...

بله چون متاسفانه بازار به این کاهش قیمت دلار اعتماد نداره.

میدونه دلار پایین اومده بدون پشتوانه س و به زودی باز گرون تر میشه

اگه روزی بازار به کاهش قیمت دلار واکنش مثبت نشون داد و اجناس اومد پایین اون کاهش قیمت دلار با پشتوانه و محکم و با ثبات خواهد بود 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از قبل عید تا همین الان پیگیر قیمتام چون قراره خونمو عوض کنم دوست عزیز خونه ای که خودمون هستیم حد ...

منم دقیقا چند ماه دنبالشم 

ولی بدتر شده 

شب عید خونه ای که هشت میلیارد بود الان زده نه و پونصد 

چطور حساب میکنن

شما کدوم منطقه ای؟

نه والا. کم نشده چه برسه خیلیی فقطرکود شده یعنی فروشنده کم. خریدار هم کم فقط کسایی که به هر دلیل م ...

دوست عزیز من حدود ۴ الی ۵ ماهه هرروز پیگیر قیمتا و بنگاهم تفاوت قیمت از اون زمان تا الان حداقل۲۰۰-۳۰۰ میلیون افت قیمت بوده.

واسم دعا کنید🤲🙏
منم دقیقا چند ماه دنبالشم  ولی بدتر شده  شب عید خونه ای که هشت میلیارد بود الان زده نه و ...

من سمت غرب تهرانم عزیز این نتیجه این چند ماه من از بازار بود حالا سمت شمارو نمیدونم

واسم دعا کنید🤲🙏
من نارمک  تهرانپارس دنبالشم  الان نارمک کلید نخورده میگن ۱۲۰  خیلیه خیلیییی

اره ۱۲۰ زیاده البته میگم منکر این نیستم که کلا خیلی گرونه

چی بگم والا ان شاالله زودتر خونه موردنظرتونو پیدا کنین و همه مستاجرا هم صاحبخونه بشن الهی امین🤲

واسم دعا کنید🤲🙏
دوست عزیز من حدود ۴ الی ۵ ماهه هرروز پیگیر قیمتا و بنگاهم تفاوت قیمت از اون زمان تا الان حداقل۲ ...

والا دوست من بهمن ماه یه خونه خریدیک میلیارد وهشتصدالان شده سه میلیارد ونهصد حدودا

[QUOTE=295939126]دوست عزیز من حدود ۴ الی ۵ ماهه هرروز پیگیر قیمتا و بنگاهم تفاوت قیمت از اون زمان تا الان حداقل۲ ...[/QUOTE

خب بخرید مبارک باشه

من همیشه قیمت ها رو چک میکنم‌ .  اصلا کاهش خاصی نبوده اگهی ها دو دسته س یکی اون که واقعا نیاز به فروش داره به همین دلیل تو اوضاع رکود بازار تخفیف بیشتر میده

نوع دوم هم اگهی هایی که اول کمی قیمت پایین تره بعد که مشتری میره پسند میکنه قرار معامله میذارن صاحب خونه میکشه رو قیمت. حالا یا شما با قیمتش کنار میای یا اون میره دنبال مشتری دیگه  این شرایط تو معامله ها زیاد پیش میاد

قیمتی که  گفته میشه با قیمتی که معامله ها انجام میشهتفاوت میکنه.....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه ها من بی تجربم خونه ندارم و خونه بابام زندگی میکنم بنظرتون خونه یجای پرت و دور از مرکز شهر ۸۰متری قدیمی ساخت بهتره یا زمین جای خوب ؟و اینکه پول ساخت زمین نمیمونه دیگه برات

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .