2777
2789
عنوان

هدیه مناسب بازنشستگی پدر

2028 بازدید | 41 پست

سلام.من پدرم دوماه دیگه بازنشست میشه یک ساله دارم فک میکنم واسش چی بخرم خوشحال بشه هدیه ی در خوری پیدا نکردم بنظرتون چی بخرم براش🤔بگید ایده بگیرم بابام خیلی برام مهمه نمیخوام یه هدیه الکی بگیرم میخوام یه چیزی باشه همیشه تو ذهنش بمونه.همسرم گفت ابزار بخریم ولی بازم دو دلم گفتم نظر شمارم بدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگ بودم ی کیک با ی طرح خاص میگرفتم و اگ پدرت اهل کت و شلواره ی خوشگلشو میخریدم و دعوتش میکردم خونمون

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
مرسی عزیزم ولی بابام اهل ساعت نیست.صندلی ازین تاشوها؟

اره دیگ اکثر بازنشسته ها میرن پارک ک حوصله شون سر نره ی خوشگلشو براش بخر 

اگر ساعتم نمیندازه براش،ی کفش راحتی پیاده روی بخر چون کار نمیکنه پیاده روی کنه برای سلامتیش هم خوبه

گیانم دخترم❤️ناامید از دَر رحمت بکجا باید رفت؟  
من اگ بودم ی کیک با ی طرح خاص میگرفتم و اگ پدرت اهل کت و شلواره ی خوشگلشو میخریدم و دعوتش میکردم خون ...

خوبه اینکه گفتی ولی من بابام مشهده خودم تهران نمیتونم دعوتش کنم دعوتش کنم نمیاد😒😂 و اینکه مامانم میخواد واسش یه جشن بزرگ بگیره همه اقوامم دعوت کنه کیکم خودش میگیره لازم نیست من بگیرم.بااین شرایط پیشنهاد دیگه ای نداری؟

خوبه اینکه گفتی ولی من بابام مشهده خودم تهران نمیتونم دعوتش کنم دعوتش کنم نمیاد😒😂 و اینکه مامانم م ...

من برای همسرم چکار کنم؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃