2777
2789
عنوان

آموزش خیاطی آنلاین

7793 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کسی تاحالا خیاطی رو آنلاین یاد گرفته میشه امیدوار بود.من خیلی علاقه دارم به خیاطی ولی بچه کوچیک دارم کلاس هم دوره از خونمون یکی هست آنلاین آموزش میده میخوام بدونم شدنیه آیا.کسی تاحالا تجربه داشته

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

سلام عزیزم من از تجربه خودم بگم خیاطی هیچی بلد نبود مث شما دوست داشتم یاد بگیرم به کلی پیج اینا پیام دادم یه جا اموزش میداد تو تلگرام رفتم شاید باورت نشه هیچی یادنگرفتم  .... رفتم کلاس خیاطی یاد گرفتم الان که خیاطی رفتم انلاین نگا میکنم متوجه میشم خیلیم اسونه ولی قبل این که خیاطی رو برم هرچی اموزش نگا میکردم متوجه نمیشدم ... یه زمینه ای از خیاطی رو باید کلاس بری مث نازک دوزی رو برو که یه زمینه ای بشه برات بعد انلاین نگا کن متوجه میشی موفق باشی 

قشنگم امضام دیدی برای خونه دارشدنم صلوات بفرست بگوبهم حمد بخونم برات قربونت بشم❤️🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی نه ولی زبان،ورزش،کیک فوندانت رو رفتم و هر سه عالی بودن. ورزش و زبان رو هنوز میرم

کلاس آنلاین به شرطی که استاد خوبی داشته باشه واقعا بهتره

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

سلام یکی از اشناهامون میگفت صفر صفر بوده با اموزش های خانم عمرانی خیاطی رو یادگرفته .

چرخ خیاطی نداریم وگرنه منم خیلی دوست داشتم یادبگیرم

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

خیاطی نه ولی یه پیج میشناسم گلسر و تل و تاج عروس و این چیزا رایگان یاد میده از اون یاد گرفتم 

تو روبیکا بخای آیدی شو دارم 

آشپزی هم از اینستا خیلی یاد گرفتم 

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

به نظرم اصلا خوب نیست چون فقط الگو برش و میگن اصلا تکنیک دوخت که پهمترینه تو مجازی نمیگن و این که من گرفتم مجازی رو ی تیکه کوچک میاد توصیح میده افتضاحه حضوری ی چیز دیگست

سلام عزیزم من از تجربه خودم بگم خیاطی هیچی بلد نبود مث شما دوست داشتم یاد بگیرم به کلی پیج اینا پیام ...

این خانمه خیلی هایلایت هنرجوهاشو گذاشته و خودش میگه از وقتی کرونا اومد آنلاین زدیم و الان بیشتر هنرجوهام آنلاینن 

نمیدونم خیلی مرددم

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

خیاطی نه ولی یه پیج میشناسم گلسر و تل و تاج عروس و این چیزا رایگان یاد میده از اون یاد گرفتم  ...

من خودم کیک و شیرینی و اشپزی رو از اینستا و پاپیون یاد گرفتم تقریبا کامل.اما خیاطی فرق میکنه 

حالا اون پیجو بفرست برم ببینم چه جوریه ممنونم

مجازی درحدی خوبه که بتونی کارای خودت و خانوادت راه بندازی و بدوزی  برای مشتری باید حرفه ایی بل ...

منم دقیقا برای همین میخوان نه اینکه مشتری بگیرم 

البته فعلا چون شوهرم اصلا نمیزاره من کار کنم 

در همین حد بلد باشم خیلی خوبه حالا اگر روزی نیاز شد برای کسب درآمد اونوقت راحت میتونم حرفه یی بشم

من خودم کیک و شیرینی و اشپزی رو از اینستا و پاپیون یاد گرفتم تقریبا کامل.اما خیاطی فرق میکنه  ...

https://rubika.ir/amozesh_golesar_asan

آره خیاطی خیلی سخته

آبی نمیشه لینکه

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏