2777
2789
عنوان

آموزش خیاطی آنلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7793 بازدید | 26 پست
منم دقیقا برای همین میخوان نه اینکه مشتری بگیرم  البته فعلا چون شوهرم اصلا نمیزاره من کار کنم& ...

توی روبیکا یه کانال هست به اسم ثمین دوخت 

سرچ کن 

کانال جامعه ایی و کپی از اساتید دیگه نیست

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اموزش مجازی فقط اموزش های خانم مهناز بخشایشی و زرین کفاش خیلی دقیق واصولی آموزش میدن.پیج اینستاگرام دارن  والا به نظر منکه از اموزشگاه های حضوری خیلی بهتر اموزش،میدن.

‼️دوره باکس‌دوزی و لباس عروس رایگان شد‼️

🔰مجموعه هنرانه به منظور پیشرفت و کارآفرینی بانوان خیاط، امکان تهیه دوره لباس عروس را بصورت کاملا رایگان فراهم کرده است.

صفرتاصد الگوسازی ، برش و دوخت ، همراه با تمام ترفندهای مزونی + تجربه تخصصی ۳۰ ساله

برای اولین بار در کشور، بطور کاملا رایگان در اختیار هنرجویان قرار می‌گیرد.

هنرانه

افتخار آموزش بیش از ۲۰ هزار هنرجوی آنلاین

تیم برتر پارک علم و فناوری پردیس

رتبه یک رنکینگ گوگل در حوزه خیاطی

ارائه دهنده الگوهای آماده حرفه‌ای خیاطی

برگزارکننده دوره‌های آنلاین آموزش خیاطی

فروشگاه هنرانه👇🏻🔰

Honarane.com

پیج اینستاگرام هنرانه👇🏻🔰

olgo_honarane

کانال ایتا هنرانه👇🏻🔰

honarane_eita

کانال یوتیوب هنرانه 👇🏻🔰

honarane

کانال تلگرام هنرانه👇🏻🔰

olgo_honarane

همچنین امکان تهیه‌ی دیگر دوره‌های آموزشی و الگوهای آماده خیاطی با تخفیف ویژه تابستانی فراهم شده است.