2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک ک خودش نمیریزه احتمالا ۶۰ تومن از طریق همراه بانک ریخته بقیشو میخاد حضوری بره بانک بزنه یا برعکس

خدایا بابت علی این نعمت زیبا هزاربار شاکرم...خودت حافظ و هادیش باش😍😍😍
مطمئنین اخه صبح ۶۰تومن اومده ومابقیش هنوز نیامده؟؟برام خیلی مهمه بدونم بانک اینطوری ریخته یا طرفم

۶۰ تومن پایه کرده

۱۰۰ تومن ساتنا کرده

میاد تا ۱۲.۵

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بانک ک خودش نمیریزه احتمالا ۶۰ تومن از طریق همراه بانک ریخته بقیشو میخاد حضوری بره بانک بزنه یا برعک ...

ن من شک دارم  رفته بانک پولو یکجا داده و بانک اینطوری واریز کرده

یا خودش الان 60ریخته و چند ساعت بعد مابقیشو میریزه واسم خیلی مهمه؟؟

ن من شک دارم  رفته بانک پولو یکجا داده و بانک اینطوری واریز کرده یا خودش الان 60ریخته ...

آره ببین ممکنه برا اینکه کارمزد کمتری بده روش پایا رو انتخاب کرده باشه توی پایا سقف انتقال وجه ۱۰۰ میلیونه پس باید دوتا حواله میزده یه ۶۰ تومن ی ۱۰۰ تومن 

خدایا بابت علی این نعمت زیبا هزاربار شاکرم...خودت حافظ و هادیش باش😍😍😍