2777
2789

اگه کسی میدونه بهم بگه

از دیروز یکم کم شده تکوناش

صبحم بعد صبونه تکون نخورد اما بستنی ک خوردم تکون خورد

۲۹ هفتم

خودم تاحالا نپرسیدم از دکتر ۵تیر نوبت دارم 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکوناش از این کمتر هم میشه از ۳۰هفته به بعد خیلی کمتر میشه 

جدا؟ بعضی روزا خیلی خیلی زیاده

حالا دقیقا از روزی که وارد ۲۹ شدم کم شده

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

چرا من هیچ این ۲۹هفته ک مثلا میگن یا ۸هفته یا ۱۸هفته نمی‌دونم ینی چی چن ماه😂😭

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
بعد هروعده غذا پنج تا حرکت باید باشه

مثلا امروز بعد صبونه نداشت

ولی بعدش داشت

یا گاهی در طول روز داره بعد ک چیزی میخوردم نداره

بعضی وقتام دقیقا بعد غذا داره

ان اس تی میشی ؟  مشکلی نداشتی تو بارداریت مثل فشار قند و....؟

چرا فشار دارم از اول بارداری متیل دوپا میخورم کنترل میشه رو همون ۱۱ 

جدا؟ بعضی روزا خیلی خیلی زیاده حالا دقیقا از روزی که وارد ۲۹ شدم کم شده

آره جاش تنگ میشه کمتر تکون میخوره

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
چرا من هیچ این ۲۹هفته ک مثلا میگن یا ۸هفته یا ۱۸هفته نمی‌دونم ینی چی چن ماه😂😭

یه عکس دارم از روش میتونی بفهمی اپلودش میکنم برات میفرستم

نگران نباش طبیعیه بعضی روزا کمتر میشه 

اره گاهی روزام ب شدت زیاده