2777
2789
عنوان

زن زرنگ یاد بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 77 پست
بله با یه دختر سطح پایین و داغون  ولی زن سابق خودش مدیرکل بودند زیبا خانم با تحصیلات عالیه و خ ...

خیالی نیست همیشه همون زن دومی میاد عوض زن اولی رو از خانواده شوهر درمیاد و خونشون رو میکنه تو شیشه 🗡

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از فامیلای ماهم خانوم موقع طلاق گویا نبخشیده مهرشو.یکم گرفته و بقیه مونده.اقا ازدواج مجدد کرده ب ...

چقدر خوب..جیگرم حال اومد

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

فکر کنید شما شاغلید و درآمد دارید....درامدتون رو هم میدین همسرتون ولی موقع طلاق خودش به موش مردگی میزنه و میگه هیچی نداره....اونوقت این به این معنی که شما طماعید؟ نههههه

شما پول خودتم گذاشتی تو اون زندگی همونم نمیتونی بگیری

مثلا شاید اگر این خانوم پولاشو برای خودش جمع میکرد میتونست خونه بخره ولی نتونسته...پس حالا حقشه که بیاد بگیره

امیدبذر هویت ماست💚🌱
یک سوال یعنی مهریه رو بعد از طلاق هم میشه گرفت؟

پرونده مختومه نشده باشه بله.

فک کنم اگر اشتباه نکنم ایشون به حقوق و اینها آشنا بود سالی دوتا سکه بود بعد که پدرشون فوت شد یکجا همه را گرفت.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ععزیزم ۹۰ درصد خانم های شاغل ی قرونشونم نمیارن تو زندگی 

اصلا اینطور نیست 

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
خودم دیدم

اونی که شما دیدین ۹۰ درصد جامعه نمیشه گلم.

در این داستان مبهماتی موجوده 

تو اول داستان گفتید ادعایی روی مهر نداشتند ...معمولا موقع طلاق این ادعا نداشتن ثبت میشه و بعدها همسر نمیتونه ادعای مهر کنه ...

حس میکنم داستان درست نیست .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........